Mircea Radulian: “Vrancea poate sa genereze cutremure mari!”

,
Mircea Radulian

In aceasta saptamana, in emisiunea “Asta-i Romania!” de sambata, 26 aprilie, de la ora 20.00, la Kanal D, Mihai Ghita prezinta un reportaj despre “marele cutremur” care vizeaza Romania.

 

Mircea Radulian: “Vrancea poate sa genereze cutremure mari!”
In aceasta saptamana, in emisiunea “Asta-i Romania!” de sambata, 26 aprilie, de la ora 20.00, la Kanal D, Mihai Ghita prezinta un reportaj despre “marele cutremur” care vizeaza Romania. Specialisti in fizica a pamantului, dar si vizionari, sustin ca in acest an Romania va fi “lovita” de un cutremur devastator.
Parapsihologul Nicoleta Moldoveanu le-a marturisit reporterilor “Asta-i Romania!” ca extragerea gazelor de sist ar putea fi cauza unui cutremur mare.
“Extragerea acestor gaze de sist se face foarte haotic. Nu exista responsabili care sa respecte cu strictete un echilibru in scoarta pamantului. Anul acesta, spre deosebire de perioadele trecute, ne paste un cutremur mare, cel putin egal, daca nu putin mai mare, cu cel din 1977. Va afecta foarte mult Bucurestiul. Nu vreau sa fiu alarmista, sa se sperie lumea!”, a declarat aceasta.
Oficialii Institutului National de Fizica a Pamantului sustin ca nu se poate ignora activitatea seismica intensa din zona Vrancea.
“Nu putem sa ignoram faptul ca Vrancea poate sa genereze si cutremure mari. Chiar daca am avea niste elemente care sa ne dea de gandit, nici atunci nu putem fi siguri ca ele sunt legate de aparitia unui cutremur mare”, a spus Mircea Radulian, Director Stiintific al Institutului National de Fizica a Pamantului.
Nu ratati, in fiecare sambata de la ora 20.00, emisiunea “Asta-i Romania!” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Specialisti in fizica a pamantului, dar si vizionari, sustin ca in acest an Romania va fi “lovita” de un cutremur devastator.Parapsihologul Nicoleta Moldoveanu le-a marturisit reporterilor “ Asta-i Romania! ” ca extragerea gazelor de sist ar putea fi cauza unui cutremur mare. 

Extragerea acestor gaze de sist se face foarte haotic. Nu exista responsabili care sa respecte cu strictete un echilibru in scoarta pamantului.

Anul acesta, spre deosebire de perioadele trecute, ne paste un cutremur mare, cel putin egal, daca nu putin mai mare, cu cel din 1977. Va afecta foarte mult Bucurestiul. Nu vreau sa fiu alarmista, sa se sperie lumea! ”, a declarat aceasta.

Oficialii Institutului National de Fizica a Pamantului sustin ca nu se poate ignora activitatea seismica intensa din zona Vrancea. “ Nu putem sa ignoram faptul ca Vrancea poate sa genereze si cutremure mari.
Chiar daca am avea niste elemente care sa ne dea de gandit, nici atunci nu putem fi siguri ca ele sunt legate de aparitia unui cutremur mare
”, a spus Mircea Radulian, Director Stiintific al Institutului National de Fizica a Pamantului.

Nu ratati, in fiecare sambata de la ora 20.00, emisiunea “ Asta-i Romania! ” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Judecătoarea Viorica Costiniu îi transmite un mesaj dur lui Ludovic Orban, după jignirile liderului PNL la adresa Renatei Weber

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies