Mircea Radulian: “Vrancea poate sa genereze cutremure mari!”

Mircea Radulian

In aceasta saptamana, in emisiunea “Asta-i Romania!” de sambata, 26 aprilie, de la ora 20.00, la Kanal D, Mihai Ghita prezinta un reportaj despre “marele cutremur” care vizeaza Romania.

 

Mircea Radulian: “Vrancea poate sa genereze cutremure mari!”
In aceasta saptamana, in emisiunea “Asta-i Romania!” de sambata, 26 aprilie, de la ora 20.00, la Kanal D, Mihai Ghita prezinta un reportaj despre “marele cutremur” care vizeaza Romania. Specialisti in fizica a pamantului, dar si vizionari, sustin ca in acest an Romania va fi “lovita” de un cutremur devastator.
Parapsihologul Nicoleta Moldoveanu le-a marturisit reporterilor “Asta-i Romania!” ca extragerea gazelor de sist ar putea fi cauza unui cutremur mare.
“Extragerea acestor gaze de sist se face foarte haotic. Nu exista responsabili care sa respecte cu strictete un echilibru in scoarta pamantului. Anul acesta, spre deosebire de perioadele trecute, ne paste un cutremur mare, cel putin egal, daca nu putin mai mare, cu cel din 1977. Va afecta foarte mult Bucurestiul. Nu vreau sa fiu alarmista, sa se sperie lumea!”, a declarat aceasta.
Oficialii Institutului National de Fizica a Pamantului sustin ca nu se poate ignora activitatea seismica intensa din zona Vrancea.
“Nu putem sa ignoram faptul ca Vrancea poate sa genereze si cutremure mari. Chiar daca am avea niste elemente care sa ne dea de gandit, nici atunci nu putem fi siguri ca ele sunt legate de aparitia unui cutremur mare”, a spus Mircea Radulian, Director Stiintific al Institutului National de Fizica a Pamantului.
Nu ratati, in fiecare sambata de la ora 20.00, emisiunea “Asta-i Romania!” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Specialisti in fizica a pamantului, dar si vizionari, sustin ca in acest an Romania va fi “lovita” de un cutremur devastator.Parapsihologul Nicoleta Moldoveanu le-a marturisit reporterilor “Asta-i Romania!” ca extragerea gazelor de sist ar putea fi cauza unui cutremur mare. 

Extragerea acestor gaze de sist se face foarte haotic. Nu exista responsabili care sa respecte cu strictete un echilibru in scoarta pamantului. Anul acesta, spre deosebire de perioadele trecute, ne paste un cutremur mare, cel putin egal, daca nu putin mai mare, cu cel din 1977. Va afecta foarte mult Bucurestiul. Nu vreau sa fiu alarmista, sa se sperie lumea!”, a declarat aceasta.

Oficialii Institutului National de Fizica a Pamantului sustin ca nu se poate ignora activitatea seismica intensa din zona Vrancea. “Nu putem sa ignoram faptul ca Vrancea poate sa genereze si cutremure mari. Chiar daca am avea niste elemente care sa ne dea de gandit, nici atunci nu putem fi siguri ca ele sunt legate de aparitia unui cutremur mare”, a spus Mircea Radulian, Director Stiintific al Institutului National de Fizica a Pamantului.

Nu ratati, in fiecare sambata de la ora 20.00, emisiunea “Asta-i Romania!” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate