Mircea Geoană, de nerecunoscut! Secretarul adjunct al NATO ar avea o boală gravă | Foto

Author: Diana Tilă

Mircea Geoană ar avea probleme grave de sănătate. Secretarul adjunct al NATO a ajuns de nerecunoscut.

În ultima perioadă, secretar general adjunct NATO, Mircea Geoană, a apărut în public fără păr.

Cu ce boală se confruntă oficialul?

Mircea Geoană, de nerecunoscut! Secretarul adjunct al NATO ar avea o boală gravă 

În fotografiile din mediul online, se vede clar că Mircea Geoană este schimbat radical în ceea ce privește aspectul fizic.

Secretarul adjunct al NATO  ar avea cancer limfatic, iar în urma unui tratament pe bază de citostatice, care a dat roade, oficialul a rămas fără păr.

Mircea Geoană se simte bine, chiar continuă să își îndeplinească toate atribuțiile, potrivit substantial.ro. 

Schimbările apărute pe fizicul oficialului au apărut după nunta pe care a avut-o fiica acestuia, în luna august 2022.   

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Geoană, despre alegerile din 2024 

Sunt mai multe voci care spun că Mircea Geoană ar putea fi candidatul susținut de PSD la viitoarele alegeri prezidențiale. Însă, Mircea Geoană nu a confirmat.

„Am privilegiul să am o poziție de înaltă responsabilitate într-una dintre cele mai importante organizații ale lumii, într-unul dintre cele mai complicate momente ale lumii. Este o responsabilitatea care îmi ocupă întreaga atenție și întreaga energie.

Încerc din această poziție să-mi ajut organizația dar să-mi ajut și țara pe care o reprezint și al cărui cetățean am fost și am să rămân, pe care am s-o slujesc toată viața mea.

Nu am nici timp, nici interes să mă ocup de lucruri care sunt interesante dar care nu mi se par cu adevărat importante. Nu sunt în competiție cu nimeni. Singura competiție pe care o am este cu mine însumi și cu șansa de a putea să demonstrăm că NATO este puternic și că România poate să devină o țară influentă, prosperă și respectată în Europa și în lume. E singurul lucru care mă interesează.

Dacă ar fi să vorbesc puțin de 2024, din experiența mea puțin mai veche, este că este o discuție că PSD-ul ar trebui să câștige. E legitim, firesc, e un partid mare, important. Am avut și eu rolul meu și contribuția mea în acest partid. Să câștige după 20 de ani alegerile prezidențiale.

Garda Națională a Federației Ruse îl sabotează pe Vladimir Putin! Cine sunt oamenii care vor să oprească invazia în Ucraina

Aș reaminti faptul că în 2009 noi am câștigat alegerile prezidențiale și care au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul, pe care lideri și instituții l-au făcut în acel moment și consecințele acelui pact cu diavolul le vedem și acum.

Sunt hotărât să-mi fac treaba aici la NATO și cred că și toți cei de acasă care doresc să candideze în 2024 din PSD, din alte părți, sper din toată inima să fie candidații cei mai buni pe care îi poate da România, bărbați sau femei și românii să aleagă în mod liber calea și viitorul pentru ei și pentru democrația românească.

E un subiect care nu este de actualitate, avem timp să discutăm politică românească după ce termin job-ul la NATO”, a declarat Mircea Geoană în august 2022.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies