Mircea Albulescu s-a stins din viata!  Actorul avea 81 de ani si era internat la spitalul Floreasca

Author: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:33

Peste 6 decenii a dat tot ce-a avut mai bun pentru arta! Rolurile lui au strans in salile de teatru sute de mii de spectatori de-a lungul anilor.

Pentru el, scena a fost singurul mod de a trai emotiile, unicul mod de a ajunge la sufletul publicului. Tot ce a facut, a facut numai pentru ei.

Sute de piese jucate pe scena Teatrului National din Bucuresti, alte sute de roluri in teatrul radiofonic si zeci de filme in care si-a arata cu prisosinta talentele i-au adus lui Mircea Albulescu locul in categoria actorilor cu "greutate" ai tarii, actori din gerenatia de aur.

A fost profesor universitar, scritor, publicist, poet si doctor in arte. Poate tocmai cunostintele din diverse domeni au fost cele care l-au ajutat sa priveasca viata cu mai mult umor si sa-i faca si pe alti sa rada in hohote.

A fost recunoscator pentru tot ce i-a oferit viata, chiar si atunci cand aceasta parea sa-l supuna la grele incercari. Bolnav de diabet de mai bine de 30 de ani, in ultimii ani si-a

descoperit si diverse afectiuni cardiace. In 2014 inima actorului a fost oprita timp de 45 de minute, pentru o operatie pe cord deschis.

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 21 mai 2021 - VIDEO

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

De pe patul de spital, Albulescu s-a tinut in permanenta numai de sotii. A trecut cu bine hopul de atunci,

dar recent, viata i-a adus altul in cale. De cateva zile, Mircea Albulescu era internat la spitalul Floreasca, din cauza afectiunilor cardiace care se agravasera. La 81 de ani, sufletul tanar al artistului nu a mai putut sa traga dupa el inima mult prea bolnava. Azi-noapte, aceasta a incetat sa mai bata.