MIRACOL! Cine a salvat Coroana de Spini a lui Isus din incendiul de la Catedrala Notre-Dame

,

Deși s-a crezut initial că în incendiul petrecut în urmă cu două zile la Catedrala Notre-Dame a ars și Coroana de Spini a lui Isus, se pare că un preot a reușit să o salveze.

Un preot francez, care i-a ajutat pe cei răniţi în timpul atacului terorist de la Paris, din noiembrie 2015, şi care a supravieţuit unei ambuscade în Afganistan, este cel care a reuşit să salveze Coroana de Spini a lui Iisus, din incendiul de la Catedrala Notre-Dame.

Jean-Marc Fournier, preot în cadrul Brigadei de Pompieri de la Paris, a salvat preţiosul obiect religios, despre care se crede că a stat pe capul lui Iisus în timpul răstignirii, din calea focului care a distrus cunoscutul edificiu parizian, potrivit Daily Mail.

”A dovedit că nu are frică şi s-a îndreptat către relicvele aflate în interiorul Catedralei Notre-Dame, apoi le-a extras în siguranţă. El se luptă cu viaţa şi cu moartea în fiecare zi, iar astăzi a dovedit încă o dată curajul său”, au transmis serviciile de urgenţă.

Informaţia a fost confirmată de serviciile de urgenţă pariziene, potrivit mediafax.

Luni seară, un incendiu puternic a izbucnit la Catedrala Notre-Dame din Paris. Construcţia religioasă a fost evacuată, potrivit serviciilor de intervenţie.

 

Citește și:

Fișă medicală permis auto. Cum se obține și de unde trebuie s-o iei

ALERTĂ - DNA cere încuviinţarea urmăririi penale a fostului ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu

Cum a murit sefa UPU Fetesti, infectata cu coronavirus, fara boli cronice? Medicul Mioara Neagu avea doar 48 de ani

Unde poți dona haine și îmbrăcăminte în București pentru oamenii nevoiași

Cum scapi de gândacii de bucătărie. 7 metode eficiente


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies