MIRACOL! Cine a salvat Coroana de Spini a lui Isus din incendiul de la Catedrala Notre-Dame

Deși s-a crezut initial că în incendiul petrecut în urmă cu două zile la Catedrala Notre-Dame a ars și Coroana de Spini a lui Isus, se pare că un preot a reușit să o salveze.

Un preot francez, care i-a ajutat pe cei răniţi în timpul atacului terorist de la Paris, din noiembrie 2015, şi care a supravieţuit unei ambuscade în Afganistan, este cel care a reuşit să salveze Coroana de Spini a lui Iisus, din incendiul de la Catedrala Notre-Dame.

Jean-Marc Fournier, preot în cadrul Brigadei de Pompieri de la Paris, a salvat preţiosul obiect religios, despre care se crede că a stat pe capul lui Iisus în timpul răstignirii, din calea focului care a distrus cunoscutul edificiu parizian, potrivit Daily Mail.

”A dovedit că nu are frică şi s-a îndreptat către relicvele aflate în interiorul Catedralei Notre-Dame, apoi le-a extras în siguranţă. El se luptă cu viaţa şi cu moartea în fiecare zi, iar astăzi a dovedit încă o dată curajul său”, au transmis serviciile de urgenţă.

Informaţia a fost confirmată de serviciile de urgenţă pariziene, potrivit mediafax.

Luni seară, un incendiu puternic a izbucnit la Catedrala Notre-Dame din Paris. Construcţia religioasă a fost evacuată, potrivit serviciilor de intervenţie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate