MINUNEA de pe trunchiul unui copac! Curtea unei femei a devenit loc de pelerinaj pentru sateni

,

Dumnezeu le-a trimis un mesaj inainte de Rusalii! Asta cred cu tarie satenii dintr-un sat din Timis.

De când au descoperit semnul în trunchiul unui salcâm, se roaga zi si noapte. Ograda in care se afla copacul a devenit loc de pelerinaj.

Sa cada din picioare cand a vazut ce are in batatura! Aceasta femeie, cu frica lui Dumnezeu, ar merge pe jos pana la capatul lumii numai sa afle ce mesaj i-a trimis Cel de Sus. Intr-o buturuga obisnuita, avea sa i se arate o minune, spune ea: „Cine vrea sa vina sa-l vada sa se inchine la el la noi in ograda. Ne simtim binecuvantati ca ne-a aratat minunea aceasta!”

La o privire mai atenta, imaginea conturata in inima lemnului seamana izbitor cu celebra ciuperca de fum aparuta pe cer, la putin timp  dupa explozia de la Hiroshima. Dar ce mister ascunde bizara  aparitie din tulpina de salcam care i-a tulburat pe acesti oameni? Imaginea te duce cu gandul la copacul vietii, despre care se vorbeste in Biblie!!

Tanti Livia nu vrea s-auda altceva decat ca este, clar, semn de de la Dumnezeu! Dar ce-ar putea se insemne? se intreaba cu smerenie femeia. Copacul din biblie, cum ii spune ea, i s-a aratat la taiatul lemnelor. A facut din buturuga buna de foc nu una, ci trei icoane! Le-a pus chiar la intrare, pe stalpul casei. Sa vada toata lumea „minunea”! De cand cu… aparitia, vecinii au o grija in plus: sa pazeasca asa-zisele icoane, mai ceva ca pe sfintele moaste.

Scepticii nu cred in asemenea aparitii divine si stramba din nas. Ar zice mai degraba ca imaginea minune aduce mai degraba cu forma unei conopide sau cu cea a unui creier, si nici vorba de copac sau alta minune.  Cert este un lucru: anomalia naturii a dat peste cap un sat intreg.

Batrana este hotarata sa il cheme pe preotul satului sa stropeasca cu aghiazma semnul din lemn si sa transforme prispa casei in loc de rugaciune. Pana la slujba de sfintire, satenii s-au apucat sa taie lemne, doar-doar minunea minunilor li se va arata si lor.

 

Citește și:

Fișă medicală permis auto. Cum se obține și de unde trebuie s-o iei

Vești proaste pentru bucureșteni: linia tramvaiului 41 se SUSPENDĂ. Care este mijlocul de transport alternativ

Cum a murit sefa UPU Fetesti, infectata cu coronavirus, fara boli cronice? Medicul Mioara Neagu avea doar 48 de ani

Unde poți dona haine și îmbrăcăminte în București pentru oamenii nevoiași

Cum scapi de gândacii de bucătărie. 7 metode eficiente


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies