Minune de Crăciun! Mihăiță Neșu a făcut chiar el anunțul: „Este cel mai mare miracol”

,

După accidentarea teribilă pe care a suferit-o în timpul unui antrenament efectuat cu echipa sa, FC Utrecht, viața lui Mihăiță Neșu s-a schimbat radical.

Fostul fotbalist a luptat, zi de zi și oră de oră, pentru a duce o existență aproape normală, chiar dacă se află în scaun cu rotile, și a reușit să învingă toate greutățile.

Mentalitatea jostului jucător de fotbal s-a schimbat, iar acum – deschizând o fundație pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități – spune că ”puterea vine de la Dumnezeu”. Poate că nimeni nu ar fi crezut că Mihăiță Neșu este un caracter atât de puternic, deși a fost și rămâne un luptător.

Și-a redescoperit puterea prin copiii pe care îi ajută și luptă, permanent, pentru a rezolva toate problemele inerente care apar.

Citeste si: Mocanu, pus la punct dupa ce a postat ASTA: ''Ce treaba ai tu cu Andra?''

”Puterea cu toții o luăm de la Dumnezeu, dar practic prin ei îmi iau foarte multă putere și foarte multă bucurie pentru că ei, copiii, sunt inocenți și au foarte multă bucurie și ne transmit și nouă și împreună putem să luptăm cu toate problemele pe care le avem fiecare”, a spus Mihai Neșu.

Citeste si: Andreea Mantea iubeşte din nou, iar noi avem dovada! Prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima focoasei brunete! Nu, nu e Cristi Mitrea

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea iubeşte din nou, iar noi avem dovada! Prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima focoasei brunete! Nu, nu e Cristi Mitrea

Instanța a decis: Polițistul nu te mai poate amenda dacă ai uitat acasă asigurarea RCA

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Cum arata Simona Halep in costum de baie: ce ascunde pe sub haine

"Andreea Bălan este însărcinată pentru a treia oară" Aşa suna ştirea care a scos-o din sărite pe blondină!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies