Minciuni pe care femeile vor sa le auda ca sa se lase bagate IN PAT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:49

Desi femeile par a fi sensibile si credule, lucrurile nu stau chiar asa.

De multe ori ca o alternativa de autoaparare, femeile lasa sa se vada aceste lucruri de dinafara. In interior, lucrurile stau insa foarte diferit. Cu o foarte mare abilitate de a citii gandurile barbatilor, acestea intuiesc dinainte ce doresti de la ele si pana unde vrei sa ajungi.

Iata un top 10 minciuni pe care femeile vor sa le auda ca sa se lase bagate in pat:

1.

O complimentezi fara sa pari fals. Indiferent daca te atrage in mod special aspectul ei fizic, sau doar are un sex appeal puternic, femeia trebuie sa stie ca o consideri frumoasa si ca te simti atras de frumusetea ei.

2. Spune-i ca simti ca locuinta ei are nevoie de o mana masculina. Femeile au nevoie de un sprijin masculin, iar daca un barbat se ofera sa te ajute in treburile casei, acest ajutor e binevenit uneori, iar drumul spre dormitor se va scurta.


3. Incearca sa o convingi ca de fapt nu sex cauti la ea. Aceasta se va simti putin contrariata de acest lucru, fapt ce o va face vulnerabila in fata ta.

Cititi continuarea pe Lyla.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!