Mii de oameni au plecat in pelerinaj la icoana din Vaslui care plange

Si asta chiar daca lacrimile par sa se fi uscat pe chipul zugravit al parintelui Arsenie Boca.

Credinciosii sunt convinsi ca daca vor atinge icoana vor gasi alinare pentru toate problemele pe care le au. Mare e credinta omului bolnav si speranta lui in vindecare! Tratata din spital in spital, aceasta femeie s-a tarat in baston numai ca s-atinga icoana despre care se spune c-ar face deja minuni.

Ce daca lacrimile parintelui Arsenie Boca par sa se fi uscat! Manati de speranta, mii de oameni continua sa bata zeci de kilometri pana la troita din Vaslui!

Cu gandul la un miracol, oamenii saruta icoana, lasa un leu-doi si cer in schimb sanatate. Prima minune s-ar fi produs deja - barbatul care a adus icoana de la Manstirea Prislop jura in fata Domnului ca nu e nimic necurat la mijloc!

De la o zi la alta, troita din Vaslui e tot mai vizitata. Cate candele ard continuu langa icoana, atatea rugaminti au oamenii de la parintele Ardealului. Sunt convinsi ca cel care a facut minuni pe pamant, ii va ajuta si din cer.

Chiar daca icoana nu mai plange, trimisii bisericii tot trebuie sa analizeze situatia. In astfel de cazuri, trebuie intocmit un dosar constatator al minunii. Daca in el nu se gaseste nicio explicatie logica pentru asa-zisele lacrimi, icoana e declarata ca fiind facatoare de minuni! Icoana este analizata acum de Episcopia Husilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate