Mihai Voropchievici vorbește despre puterea secretă a fiecărei zodii. Ce dar secret de la Divinitate ai, în funcție de zodie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 apr 2023, 03:20

Mihai Voropchievici, maestrul numerolog, susține că fiecare zodie are o putere aparte care o poate face capabilă de lucruri mărețe. Dacă fiecare nativ va profita de darurile pe care le-a primit din partea Universului, poate ajunge departe.

Mihai Voropchievici susține că fiecare zodie ar trebui să profite de darurile pe care Universul le-a oferit, pentru a reuși să facă lucruri importante în viață.

„De multe ori, nu ne folosim de ele. Avem aceste puteri secrete, acele părți solariene, cele prin care strălucim, ieșim în evidență. Fiecare zodie e o forță prin acele caracteristici”, susține Mihai Voropchievici.

Ce dar secret ai de la Divinitate, în funcție de zodie

Berbec

Berbecii au darul de a observa și de a simți adevăratele intenții ale persoanelor din jur. Aceștia pot simți cu foarte mare ușurință sentimentele și intențiile pe care fiecare persoană le are, indiferent de cât de bine ar încerca să le ascundă.

 

Taur

Taurii pot simți atunci când persoanele din jurul lor nu au intenții pozitive față de ei.

De fiecare dată când cineva încearcă să profite de bunătatea lor, nativii taur simt imediat acest lucru și sunt mereu cu un pas înaintea celor care le vor răul.

Citeste si: Horoscop chinezesc marți, 19 iulie 2022: Zodiile cu cele mai mari șanse de reușite. Ele au astrele de partea lor

Gemeni

Gemenii reușesc mereu să își susțină punctul de vedere până în pânzele albe, indiferent de ceea ce se întâmplă cu cei din jur.

Nativii au mereu argumentele la ei și reușeșc întotdeauna să demonstreze că au dreptate.

 

Rac

Racii au o intuiție extrem de bine dezvoltată și reușesc să știe mereu ceea ce o să se întâmple. Nativii rac reușesc mereu să prevestească ceea ce se va întâmpla și, prin intermediul acestui lucru, pot evita foarte multe evenimente neplăcute.

 

Leu

Leii au mereu un as în mânecă  și sunt întotdeauna pregătiți pentru ceea ce se poate întâmpla. Orice s-ar întâmpla, nativii leu mereu au o soluție la îndemână și pun capăt problemelor chiar înainte de a începe.

 

Fecioară

Fecioarele sunt mereu cu un pas înainte tuturor, deoarece întotdeauna știu totul.

Fecioarele au mereu informațiile la ele și, indiferent de cât de mult ar încerca cineva să le ascundă de ei, nativii știu cum stau lucrurile de fapt.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

 

Balanță

Balanțele reușesc să intre în mintea oamenilor cât ai clipi. Nativii reușesc să pătrundă în mintea celor din jur și să afle tot ceea ce gândesc și toate lucrurile pe care le simt.

 

Scorpion

Scorpionii pot simți persoanele false imediat. Nativii reușesc, chiar din prima secundă de când văd pe cineva, să își dea seama dacă o persoană este reală sau nu.

 

Săgetător

Săgetătorii se poate descurca mereu singuri, indiferent de ceea ce se întâmplă. Nu contează cât de greu este momentul prin care trec, săgetătorii nu au nevoie de ajutorul nimănui.

Citeste si: Horoscop chinezesc 18-24 iulie 2022: „Săptămâna Vindecătoare”. Chiron Retrograd îmbrățișează emoțiile și vindecă rănile sufletului

Capricorn

Capricornii nu țin cont de nimeni și de nimic atunci când vine vorba de sinceritate. Nativii spun mereu lucrurilor pe nume, deoarece, pentru ei, adevărul este cel mai important.

 

Vărsător

Vărsătorii au puterea minții foarte bine dezvoltată. Nativii chiar îi avertizează pe cei din jur în legătură cu ceea ce urmează să se întâmple, pentru a-i ajuta.

Zodiac chinezesc AUGUST 2022: Zodiile înzestrate cu puteri nebănuite! Viața li se va transforma spectaculos în Luna Maimuței din calendarul chinezesc

 

Pești

Peștii au un simț al observației extrem de bine dezvoltat și reușesc să observe chiar și cele mai mici detalii. Nativilor nu le scapă nimic din ceea ce se întâmplă.