Mihai Constantinescu a vorbit deschis despre povestea de dragoste cu Anastasia Lazariuc: "A fost o iubire reciproca care a durat 10 ani!"

Mihai Constantinescu a vorbit deschis despre povestea de dragoste cu Anastasia Lazariuc: A fost o iubire reciproca, o perioada foarte frumoasa!

Mihai Constantinescu si Anastasia Lazariuc au format un cuplu in anii '90, dar relatia lor a luat sfarsit. A fost o iubire frumoasa si pe vremea aceea formau unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene, desi au tinut aceasta legatura in secret.

Mihai Constantinescu si Anastasia Lazariuc au format un cuplu in anii '90, dar relatia lor a luat sfarsit. A fost o iubire frumoasa si pe vremea aceea formau unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene, desi au tinut aceasta legatura in secret.

Mihai Constantinescu a explicat tot ce a fost intre el si Anastasia si cum s-au cunoscut si cum au decurs lucrurile.

"Am cunoscut-o pe Anstasia in 1988 la niste serate organizate in Basarabia. Atunci ea era roscata si nu pot sa spun ca am ramas foarte impresionat. N-am cazut pe spate. La o serata dintr-asta i-am cantat "Sus in deal" Anastasiei, dar nu am impresionat-o prea tare. La un moment dat ea a venit in Romania sa sustina un concert prin partea Moldovei, apoi am vazut ca prinde si in Transilvania si a fost foarte bine. Asa ne-am cunoscut mai bine. Eu cred ca am facut primul gest romantic. Cred ca ne-am indragostit reciproc unul de celalalt. Totul a venit de la sine. A durat pana in clipa in care s-a sfarsit. Ceva s-a intamplat si totul s-a terminat. A durat cum s-a spus, aproape 10 ani.", a povestit Mihai Constantinescu.

Cei doi si-au dorit sa tina relatia secreta pentru ca situatia lor nu era simpla si nu au vrut sa puna pe tapet lucrurile din intimitatea lor.

"Noi am ascuns relatia asta pentru ca niciunul din noi nu a vrut sa puna lucrurile pe tapet. Nu am avut o retata pentru viata! Nu putem sa spunem ca trebuia sa facem intr-un anumit fel sa fie bine"
, a mai spus Mihai Constantinescu despre relatia lor.

Momentul in care a fost prins de catre sotia sa cu Anastasia in pat a fost deslusit de artist la WOWbiz. "A fost o seara ciudata. Venisem din turneu din Germania. Eram eu, Anastasia, soferul si inca un baiat. Am culcat soferul pe canapea, pe celalalt baiat  intr-un pat si mai aveam o camera cu un singur pat in care am dormit eu cu Anastasia. A fost cea mai nevinovata noapte, dar in situatia asta cine sa te creada ca nu s-a intamplat nimic", a explicat Mihai Constantinescu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate