Mihai Campineanu de la Suie Paparude este in coma indusa! Ce spun medicii despre starea de sanatate a acestuia

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic, este in coma indusa, afirma medicii timisoreni, care spun ca starea acestuia "nu e foarte incurajatoare", dar si ca el nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu a declarat ca Mihai Campineanu se afla, in continuare, sub supravegherea medicilor de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a unitatii medicale.

"Mihai Campineanu este in continuare la Spitalul Judetean din Timisoara, la ATI. I s-au facut unele investigatii, un RMN, este intubat, insa despre rezultate nu va pot spune prea mult, la cererea familiei. Acum el se afla in coma indusa de medicamente, este intubat. inca nu ne putem da seama de starea lui, care nu este foarte incurajatoare. A dat unele semne, a miscat, insa a fost sedat apoi. Va pot spune ca nu are leziuni hemoragice cerebrale, asa cum s-a vehiculat", a spus Birsasteanu.

Citeste si: Noi restricții în România. Ce se schimbă de pe 16 august? Guvernul a prelungit Starea de Alertă - capital.ro

El a precizat ca Mihai Campineanu va ramane sub supravegherea medicilor de la Spitalul Judetean din Timisoara. Liderul formatiei suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit un infarct miocardic, in noaptea de sambata spre duminica, la finalul unui concert sustinut la Timisoara. ( sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies