Mihaela și Robert, prima escapadă romantică și primul sărut pasional! Cei doi concurenți sunt dornici să se cunoască mai bine și chiar să formeze un cuplu în viitorul apropiat! Iată cum a decurs întâlnirea lor

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 mai 2023, 19:00
casa iubirii Foto(5)

Mihaela si Robert, primul sarut in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Mihaela și Robert, sărutări pătimașe și îmbrățișări tandre! Iată de ce surprize uluitoare au avut parte cei doi tineri care s-au lăsat purtați de val în timpul escapadei lor romantice! „Mi-a fost frică să încep o cunoaștere cu tine mai înainte” Imagini de senzație de la întâlnirea care le-a adus bucuria si pofta de viață!

După o îndelungată perioadă presărată cu tachinări, certuri, frustrări și neîncredere, Mihaela și Robert au lăsat deoparte vechile lor neînțelegeri și inhibiții și au acceptat să meargă împreună în prima lor escapadă romantică, deoarece au recunoscut că își doresc să se cunoască mai bine și chiar să încerce să formeze un cuplu.

Mihaela și Robert, prima escapadă romantică și primul sărut pasional

Dacă în primele două ediții ale acestei săptămâni, concurenții din Casa iubirii au avut parte de surprize de proporții deoarece o fată și un băiat și-au făcut apariția în

cadrul show-ului pentru a-și caută jumătate, în ediția de astăzi, toată lumea a fost uluită de-a dreptul în clipă în care s-a aflat că Mihaela și Robert s-au sărutat pasional în timpul primei lor întâlniri romantice, ce s-a desfășurat în afară platourilor de filmare.

Cei doi tineri s-au bucurat că niște adolescenți pe drum de o scurtă ședința foto într-un superb lan de răpită, iar apoi și-au continuat traseul spre destinația undea aveau să petreacă momente de senzație pe care cu siguranță nu le vor uită niciodată.


Mihaela și Robert au petrecut câteva ore la piscină unde s-au jucat și s-au bucurat de clipele petrecute împreună, dar totodată au încercat să se apropie din ce în ce mai mult. Ulterior aceștia au avut parte de o cină romantică în mijlocul naturii, unde s-au lăsat purtați de val și au continuat să se apropie și să își arate sentimentele incipiente și primii fiori ai iubirii care deja îi încearcă.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

„Datorită acestei experiențe putem să mergem mai departe! Putem să intrăm într-o cunoaștere!(...) Mi-a fost frică să încep o cunoaștere cu tine mai înainte pentru că am văzut că ai o atitudine așa mai agitată și am zis...

Wow... Mi-era frică să nu te deranjez cu ceva și dacă te deranjăm cu ceva poate îmi sări în cap! Vreau să fiu înnebunit dar nu terorizat! Mă simt super bine acum!”, a spus Robert.

Larisa va da cărțile pe față și va recunoaște că regretă plecarea lui George din Casa iubirii! Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmplă luni, 25 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

In cele din urma, Robert i-a făcut mărturisiri inedite Mihaelei si a continuat sa se apropie pas cu pas de ea, in încercarea lui disperata de a-i fi pe plac si de a o convinge cu atitudinea lui si cu dorința de a porni pe drumul cunoașterii împreună.

In cele din urma, tânărul si-a luat inima in dinți si a decis ca e momentul sa o sărute pe Mihaela, care se pare aștepta de mult timp. 

Citește și: Ambra este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate din culisele vieții sale! Iată ce legătură există între ea și George! „L-am întâlnit acolo!”

Citește și: George este noul concurent din Casa iubirii. Cum au reacționat fetele când l-au văzut pe carismaticul tânăr! „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!” Iată ce detalii inedite au ieșit la iveală despre chipeșul George

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!