Mihaela și Robert au avut prima escapadă romantică. Cum a decurs prima lor întâlnire în afara casei:”Aș merge oriunde cu tine”

Author: Madalina Maftei

Robert i-a testat limitele Mihaelei. La ce probe a supus-o concurentul 

Sursa: Captură KANAL D

Mihaela și Robert au avut primul date în afara casei. Chiar dacă nu formează oficial un cuplu, se pare că între cei doi există o conexiune.

Mihaela și Robert au ieșit la prima lor întâlnire. Robert a fost cel care s-a ocupat în detaliu de ieșirea pe care au avut-o. Tânărului i s-a părut potrivită o ieșire în parc, care s-a soldat cu un picknick și cu distracție maximă în parcul de distracții. Concurenții din Casa Iubirii au remarcat că Mihaela pare să aibă sentimente pentru Robert, însă rămâne de văzut dacă sunt reciproce.

Robert i-a testat limitele Mihaelei. La ce probe a supus-o concurentul 

Mihaela și Robert au ieșit la primul lor date. Totul a fost organizat ca la carte, special pentru frumoasa blondină. Cei doi au mers într-un parc de distracții, acolo unde Robert a vrut să-i testeze limitele partenerei sale.

Robert: Ai zis că nu-ți e frică cu mine.

Mihaela: Nu. Aș merge oriunde cu tine. 

Robert: Ți-am pregătit o probă mai dificilă.

Citește și: Mihaela și Robert, prima escapadă romantică! „Ești pregătită să ne luăm zborul?” Cei doi concurenți îl vor critica aspru pe Marinel! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, miercuri, 29 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

A venit rândul Mihaelei să-l provoace pe Robert, aceasta i-a propus să se ia la întrecere cu mașinile. Tânărul nu a stat pe gânduri și a acceptat provocarea.

Mihaela: Robert, ție îți place să conduci motocicleta, dar mașini știi să conduci? Ai permis?

Robert: Da!

Mihaela: Ok, hai să ne aventurăm puțin la mașinuțe.

Citește și: Erisa este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a venit să îl cunoască mai bine pe Marinel! Iată cum a reacționat concurentul! „Îmi place vocea ta!”

Horoscop chinezesc marți, 23 mai 2023: Zodiile care iau cele mai bune decizii. Intuiție extraordinară în ziua Șarpelui de Metal

Discuțiile au apărut deja în Casa Iubirii, concurenții au remarcat că Mihaela și Robert s-au ținut de mână pe tot parcursul date-ului, însă, când au ajuns în casă nu au recunoscut nimic.

Inițial, după o discuție cu fetele, Mihaela a crezut că Robert nu vrea un date cu ea, însă, se pare că toate gândurile ei contradictorii acum sunt irelevante. Date-ul a fost un real succes, iar asta s-a putut observa cu ochiul liber, în ciuda discuțiilor care au apărut în Casa Iubirii.