Micuta invatatoare se pregateste de scoala. A primit rechizite scolare VIDEO

Un vis frumos, devenit realitate cu ajutorul unor oameni de bine.

Asta spune Emilia, micuta invatatoare din Ferentari ca traieste in ultima saptamana. In urma cu cateva zile fetita a ajuns la Constanta. Cand a vazut valurile marii, copila s-a speriat. Era prima data cand calca pe nisip, si nu in praful ghettoului in care traieste.

Dar surprizele pregatite pentru ea abia incepeau! Fetita a fost cazata intr-o camera de hotel, la care nici nu visase vreodata si a primit haine noi. Astazi a ajuns intr-una dintre cel mai scumpe scoli private. Vreme de o ora, Emilia a primit toata atentia din partea personalului scolii. Emotionata si rusinata, copila s-a asezat cuminte in sala alaturi de ceilalti copii.

Dornica sa invete cat mai multe lucruri noi si curioasa in acelasi timp de ce ceea ce vede in jur, Emilia a intrat repede in joc, spre suprinderea profesoarei. La sfarsitul lectiei, copila nu a plecat cu mana goala. A primit rechizite pentru anul scolar care abia incepe. Experienta de astazi a facut-o pe copila sa isi doreasca si mai mult sa mearga la scoala.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate