„Mi-a dat două palme”. Ileana Sterp, la un pas să-și piardă cumpătul în timpul unui eveniment. Ce s-a întâmplat cu fiica surorii lui Culiță Sterp

Author: Lavinia Medrea

Ce s-a întâmplat cu fiica surorii lui Culiță Sterp

Sursa: Instagram Ileana Sterp - colaj Kanal D

Ileana Sterp a trecut prin momente cumplite în timpul unei nunți, aseară. Sora lui Culiță Sterp a povestit prin ce a trecut.

În cursul serii de ieri, Ileana Sterp, soțul ei și cei doi copii, Carla și Damir, au fost la o nuntă. Sora lui Culiță Sterp a povestit de ce pățanii a avut parte.

Ileana Sterp, la un pas să-și piardă cumpătul în timpul unui eveniment

Ileana Sterp le-a mărturisit fanilor ei că, atunci când trebuie să plece undeva, îi place să meargă în familie, fără să-și lase copiii acasă.

Având în vedere că a fost invitată la o nuntă, sora lui Culiță Sterp a decis că ar fi o idee bună să-i ia și pe Carla și Damir la eveniment.

Din păcate, copiii mici au și zile proaste în care nu ascultă și se țin doar de năzbâtii, iar acesta a fost cazul Carlei, fiica Ilenei Sterp, care nu a vrut deloc să-și asculte mama și a făcut tot felul de nebunii.

Citește și: „Sunteți bolnave. Sunați un psiholog”. Logodnica lui Culiță Sterp nu a mai suportat și a spus lucrurilor pe nume, fără a sta prea mult pe gânduri

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ileana Sterp a încercat să-și țină fiica sub control, astfel că după toate năzbâtiile pe care le-a făcut a decis să o ia în brațe pentru a nu-i mai lăsa libertate să alerge de colo-colo.

Din păcate, restrângerea libertății micuței a determinat-o pe Carla să-i dea două palme mamei sale, lucru care a făcut-o pe Ileana Sterp să fie la un pas de a-și pierde cumpătul.

Ce s-a întâmplat cu fiica Ilenei Sterp

Ileana Sterp a dezvăluit că s-a abținut cu greu să nu aibă o reacție nepotrivită față de comportamentul fiicei sale, dar a recunoscut că, uneori, se întâmplă să mai ridice tonul la cea mică.

„Noi aseară am fost la o nuntă și am luat-o și pe Carla cu noi, am mers toți patru.

Citește și: „Ești enervantă. Mereu te plângi că ai doi copii”. După ce a admis că este greu să aibă grijă mai mult singură de cei doi copii, Ileana Sterp a fost pusă la zis

Am zis că sunt copiii noștri și mergem cu ei peste tot.

Mie îmi și place să-i iau cu mine, dar nu a fost cea mai bună alegere pe care puteam să o fac. Vai, deci Carla efectiv m-a chinuit pe acolo, voia să facă efectiv doar ce voia ea și, la un moment dat, când am luat-o în brațe ca să nu o mai las să facă toate prostiile posibile de pe lume, mi-a dat două palme.

Cu greu m-am abținut să nu zbier la ea, să nu ridic tonul.

Mă bucur că am reușit să fac asta, dar, doamne, dă-mi răbdare. În multe cazuri zic Doamne, te rog, înzestrează-mă cu multă, multă răbdare, pentru că nu vreau să reacționez într-un fel. Bine, că s-a mai întâmplat, să mai ridic tonul la ea, s-a mai întâmplat, că e inevitabil”, a povestit Ileana Sterp.