Meteorologii au facut anuntul de ultima ora! Iata ce se intampla cu vremea in urmatoarele zile!

Meteorologii de la ANM au facut un anunt de ultima ora despre vremea din zilele urmatoare. Se pare ca toata tara va fi cuprinsa de un val de caldura.

Vremea in weekend. Sambata, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor mentine in jurul celor caracteristice perioadei. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in estul Transilvaniei si 8...9 grade in regiunile sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, in nord-vest si sud-est, dar probabilitatea aparitiei precipitatiilor va fi redusa. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Dimineata, pe arii restranse va fi ceata.

In Bucuresti, dimineata -4...-2 grade. Pe parcursul zilei vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade.

La munte, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, iar pe creste va avea unele intensificari, indeosebi in Carpatii Orientali si Meridionali. Valorile termice vor fi in continuare apropiate de normele specifice perioadei.

Duminica, valorile termice vor creste usor fata de sambata, astfel ca vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta perioada, in special in regiunile sud-vestice si local in zonele deluroase. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad la Miercurea Ciuc si 10-11 grade in sud-vest. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Vremea in weekend. Dimineata, in zonele joase de relief, indeosebi din sudul si estul tarii, vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. –4...-2 grad dimineata si 8-9 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Vor fi conditii de ceata.

Luni, vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu maxime ce vor fi cuprinse intre 7 –8 grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 13 grade la Resita. În vestul, centrul si nordul tarii innorarile se vor accentua treptat, iar aria ploilor, in general moderate cantitativ, va fi in extindere. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul se va intensifica local in majoritatea zonelor, precum si la munte, mai ales pe creste. Vor fi conditii de ceata in zonele joase, indeosebi din regiunile extracarpatice.** În Bucuresti, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. –3…-1 grad dimineata si temperatura maxima, in jurul valorii de 12 grade. Cerul va fi variabil. (sursa: ANM)

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate