Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi local și trecător: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 aprilie 2024

Author: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere și ploi local și trecător.

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere și ploi local și trecător.

Potrivit accuweather.com, vineri, 26 aprilie 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 26 aprilie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea se va încălzi semnificativ. Ploile se vor restrânge spre centrul țării astfel, va mai ploua doar în Transilvania, Moldova și local la munte.

Soarele își va face simțită prezența, iar vântul va sufla ușor spre moderat. În zonele joase este posibil să apară ceața. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade Celsius, iar cele minime între 1 și 12 grade Celsius.

Vremea în București

Cerul în București va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Sunt șanse să plouă pe tot parcursul zilei, iar ploile vor fi însoțite de tunete și fulgere.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VNV.

Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 10 de grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Va ploua pe tot parcursul zilei.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNV. Temperatura maximă a zilei va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Nu sunt condiții de ploaie.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară creștere și ploi în mai multe regiuni ale țării: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 25 aprilie 2024

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 6 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 7 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 Mai 2024: ANM anunță ploi și temperaturi în scădere

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse nule de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NV. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!