Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 30 de grade Celsius: Cum va fi vremea în țară vineri, 31 mai 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 30 de grade Celsius

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță vânt puternic, descărcări electrice și grindină în mai multe regiuni din țară, dar și temperaturi de până la 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de vineri, 31 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării, mai ales în zona de vest. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de de vineri, 31 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general călduroasă cu temperaturi ridicate, de până la 30 de grade Celsius.

Instabilitatea atmosferică își va face simțită prezența și în această zi, fiind șanse ridicate de ploaie și descărcări electrice, mai ales în partea de vest, în centrul țării, dar și în Moldova. Vântul va sufla slab spre moderat cu unele intensificări în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade Celsius, iar cele minime între 11 și 19 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnora t, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SSV. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil dinspre SV. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță că instabilitatea atmosferică continuă și în zilele viitoare: Cum va fi vremea în țară joi, 30 mai 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre S. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Pe parcursul zilei va ploua în averse și este posibil să apară descărcări electrice și local grindina.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SV. Temperatura maximă a zilei va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius.

Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius. Pe timpul nopții apar precipitațiile.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Vara anului 2024 va fi una dintre cele mai călduroase veri din istorie, anunță Organizația Meteorologică Mondială

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSE. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. După-amiaza va ploua, iar ploile vor fi însoțite de descărcări electrice.