Meteorologii Accuweather anunță ploi, lapoviță și ninsoare: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024

Author: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță ploi, lapoviță și ninsoare

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi în mai multe zone ale țării.

Potrivit accuweather.com, miercuri, 17 aprilie 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi schimbătoare. În noaptea de marți spre miercuri, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni vor fi posibile precipitații mixte.

Totuși, vremea se va menține deosebit de caldă în sud – estul țării, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 22 și 30 de grade Celsius, însă instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales în a doua parte a zilei și noaptea prin înnorări și averse însoțite de descărcări electrice. În celelalte regiuni, răcire vremii va fi accentuată Astfel încât, temperaturile maxime se vor situa între 11 și 20 de grade Celsius, iar cele minime între 3 și 13 grade Celsius.

La munte, mai ales spre seară se vor prezenta precipitațiile mixte, iar cantitățile de apă vor fi unele însemnate, pe alocuri depășind 25 de litri pe metrul pătrat. Vântul va sufla puternic în zona de sud est și în zonele montane înalte.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în București

În București, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi ușor ridicat și va avea valoarea de 4 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15

km/h dinspre VSV, dar în anumite intervale de timp va sufla în rafale de până la 39 de km/h. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Pe parcursul zilei apar condiții de precipitații însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi ușor ridicat și va avea valoarea de 5 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h dinspre SSV.

Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Apar condiții de ploaie pe tot parcursul zilei.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Sunt șanse mari să plouă.

Citește și: ANM anunță că vremea se va schimba brusc: Care sunt zonele din țară unde revin ninsorile

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NV. Temperatura maximă a zilei va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

Pe timpul zilei sunt șanse să apară ploile sub formă de averse.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 14 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că va fi mai frig decât în zilele precedente. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius. Sunt șanse să apară ploile pe timpul nopții.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 25 km/h. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații pe tot parcursul zilei.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi și descărcări electrice în mai multe regiuni din țară: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 16 aprilie 2024

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult noros, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 16 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius. Pe timpul zilei apar condiții de precipitații sub formă de ploaie.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult noros și cu șanse mari de precipitații pe întreg parcursul zilei, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NV. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!