Mete si Soner, prinsi intr-un schimb de focuri! Unul dintre ei este impuscat! Afla azi, in Tradarea, deznodamantul actiunii violente, de la 20.00, la Kanal D

Disperata sa isi vada sotul, Cemile reuseste sa patrunda in rezerva lui Arif, deghizata in medic, desi era pazita de oamenii lui Tugrul.

Aceasta constata indurerata starea precara a lui Arif din cauza chinurilor la care fusese supus de Tugrul si ii promite acestuia ca face tot posibilul sa il salveze.

In timp ce Soner si Cemile se sfatuiau cum sa il salveze pe Arif, oamenii lui Tugrul il iau pe acesta din spital. Mete si Soner pleaca in urmarirea masinii in care este transportat Arif. Urmeaza un schimb de focuri, unul dintre tortionari ranindu-l pe Soner. Tugrul isi face si el aparitia si il imobilizeaza pe Arif, luandu-l din nou prizonier.

Suleyman il transporta pe Soner la spital, iar Mete pleaca spre casa de tortura, intuind ca acolo avea sa il duca Tugrul pe Arif. Tugrul primeste ordinul de a transfera toti ostaticii intr-un alt loc, iar in invalmaseala creata de prizonieri, Arif incearca sa fuga.

Mete pandeste din umbra intreaga operatiune, insa este observat de Tugrul. Tanarul fuge intr-o padure, dar in cele din urma tortionarul il ajunge din urma. Mete e in pericol de moarte!

Nu ratati in aceasta seara un nou episod cu momente care te vor tine cu sufletul la gura, din Tradarea, de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate