Mete, la un pas de moarte! Ce va declara martorul crimei si la ce risc se va expune Mete pentru a-si proteja iubita!

Totul in noul episod din serialul "Tradarea", de la ora 20.00, la Kanal D! Urmareste in aceasta seara un nou episod din "Tradarea", serialul fenomen difuzat de Kanal D.

Martorul chemat sa declare cum s-au petrecut lucrurile in noaptea crimei este asezat fata in fata cu cei doi suspecti, insa nu reuseste sa le spuna politistilor care dintre ei este adevaratul criminal, fiindu-i teama sa vorbeasca. Mete si Nihal raman in arest pana la proces si sunt trimisi la tribunal, pentru a fi anchetati.


Cemile este din nou devastata de durere la aflarea vestii ca Mete nu a putut fi inca absolvit de vina si este ajutata de Ali sa depaseasca momentele dificile.Suleyman merge acasa la camionagiul al carui baiat vazuse ce se petrecuse in noaptea crimei si incearca sa-l convinga sa vorbeasca. In ziua procesului, copilul este adus in sala de judecata ca martor si dezvaluie care este adevaratul asasin.

La iesirea din tribunal toti cei prezenti la proces sunt socati de aparitia unui mafiot care isi indreapta arma catre Nihal, exclamand ca va razbuna moartea sefului sau. Mete se arunca in fata iubitei sale pentru a o proteja, spre disperarea familiei sale.


Ce va declara martorul crimei si la ce risc se va expune Mete pentru a-si proteja iubita, puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies