Mete Horozoglu (Zulfikar), imagini inedite de la nunta sa cu actrita Elif Sonmez! Iata cum arata celebrul actor in urma cu sase ani si ce surpriza i-a oferit sotiei sale

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2017, 15:06

Actorul si sotia sa au organizat o nunta cu iz de epoca, intr-o locatie exclusivista, cu foarte multi invitati.

Devenit celebru dupa ce a interpretat rolul de exceptie (Soner) din serialul "Tradarea" (2010-2013), actorul Mete Horozoglu, are o cariera de succes. Desi a debutat in piese de teatru, acesta s-a orientat spre cinematografie si seriale de televiziune, inde a cunoscut o ascensiune fulminanta, devenind unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia. In anul 2016 acesta a fost selectat in distributia serialului fenomen "Kosem", in care a primit un rol important, ce i-a adus celebritate si pe plan international.

In anul 2011, Mete Horozoglu s-a casatorit cu actrita Elif Sonmez. Fericitul eveniment a vut loc chiar in perioada in care actorul facea parte din distributia serialului "Tradarea" si acest lucru a facut sa ii aiba alaturi pe multi dintre colegii sai de breasla. Mirii au purtat tinute albe, elegante si au ales o locatie sofisticata pentru petrecerea cu inspiratie de epoca.

Grandiosul eveniment a fost presarat cu detalii inedite care i-au purtat pe invitati in timp. Mete Horozoglu si sotia sa si-au facut aparitia la bordul unei masini rosii, de epoca, care a facut senzatie printre cei prezenti.

Sarmantul actor poate fi urmarit in rolul Pasei Zulfikar, in serialul "Kosem", difuzat de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Primul sezon al serialului se va incheia in data de 16 martie, urmand sa revina cu noi episoade in grila postului.