Mesajul unei doctorite din Suceava infectata cu coronavirus: "E Satana, e ceva de pe alta lume. Stati acasa, ne e o gluma, e un virus teribil!"

Mesajul unei tinere doctorițe de la Spitalul Județean din Suceava, unde 72 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, a fost făcut public de sora ei.


In articol:

Tânăra este medic oncolog la Suceava și, potrivit spuselor surorii ei, a rămas singură, alături de un alt medic oncolog și de un medic ATI, sa aibă în grijă toată secția de Boli infecțioase de la spitalul din Suceava, plină de pacienți bolnavi de coronavirus. COVID 19 este descris de tânăra doctoriță ca "Satana, e ceva de pe altă lume", relateaza hotnews.ro.

mi tremură fiecare centimetru de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil", este mesajul surorii tinerei doctorițe de la Spitalul din Suceava.

Mesajul surorii tinerei doctorițe din Suceava a fost distribuit pe Facebook de Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății.

Simona Semen scrie că "Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate. Medici expuși fără nicun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, medic oncolog, singura rămasă alături de un alt medic oncolog și un medic ATI sa aibă în grijă toată secția de infecțioase din Suceava, plină de pacienți bolnavi de corona, ca 'Satana, e ceva de pe altă lume'.

"Îmi tremură fiecare cm de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca sora mea au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu ! Stați acasă! Înțelegeți că nu este o glumă!", este mesajul Simonei Semen, sora doctoriței din Suceava.

Ea adaugă că "Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață. În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă. Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preț.Când sora ta, pe care ai purtat-o în brațe de la 1 săptămână îți spune, 'oricum sunt infectată, nu știu ce va fi' ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea dracu acasă! Nu vă bateți joc de cei care nu pot alege!"

Citeste si: Cum reușesc medicii din Timișoara să îi trateze pe pacienții cu coronavirus? 51 de persoane au fost declarate vindecate

Citeste si: Tratament coronavirus: ce pastile primesc in Romania cei infectati cu coronavirus care sunt internati in spital

Citeste si: Fumatorii sunt mai expusi la coronavirus si ajung la terapie intensiva de trei ori mai des decat nefumatorii

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate