Mesajul socant al fotomodelelor pentru adolescente. Adevarul din spatele sedintelor foto stralucitoare!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:09

O campanie fara precedent initiata de una dintre cele mai mari reviste de moda.

Reprezentantii conducerii revistei “Vogue” vor sa demitizeze parerile total gresite ale adolescentelor si, in general, ale femeilor, potrivit carora trebuie sa arate precum modelele din reclame sau din reviste glossy. S-a realizat si un scurt video care arata exact ce se intampla in timpul unei sedinte foto. Uneori modelul nici macar nu poarta haine stralucitoare sau machiaje extravagante.

Imaginile sunt imediat introduse in computer, iar specialistii in arta fotografica creeaza o lume perfecta pentru o reclama sau un anunt.
Editorii sustin ca asta este meseria lor, o revista este un produs care trebuie sa contina imagini cu un continut frumos, de aceea se apeleaza la ajutorul specialistilor. Tinta lor nu este sa le induca tinerelor ideea ca trebuie sa arate ca fetele din reclame care reprezinta doar o imagine pentru a promova diferite brand-uri de haine, produse cosmetice, parfumuri, incaltaminte, etc.

" Oamenii cumpara reviste pentru vor sa vada o imagine idealizata a frumusetii, a conceptului de frumusete.
Daca voiau sa vada ceva real sau cum arata ei in realitate, atunci apelau la Instagram. Revistele vand o anumita viziune a perfectiunii legate de stil si frumusete si asta vrem sa facem si de acum incolo
”, a declarat Alexandra Shulman, editor sef la Vogue Marea Britanie.

Asadar, fetelor, nu e nevoie sa aratati precum modelele din reclame! Nici macar ele nu se recunosc dupa ce pozele au fost retusate de specialisti.
Scopul acestor fotografii nu este de a va inocula ideea ca trebuie sa aratati ca un fotomodel, ci sa va prezinte un anumit produs pe care l-ati putea cumpara.

Cand ma uit in oglinda nu vad o fata glossy, stralucitoare. Vad o fata obisnuita, grabita, obosita si putin stresata ”, a declarat un fotomodel.

Alexandra Shulman, editor sef Vogue Marea Britanie


 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies