Mesajul sfasietor al vaduvei lui Dadashev. Moartea sportivului a lasat un baietel orfan

Elizavreta Apushkina, 28 de ani, e extrem de afectată de decesul soţului său, Maxim Dadashev, care a încetat din viaţă ca urmare a problemelor apărute după lupta cu Subriel Matias.


In articol:

Elizavreta, sotia lui Maxim Dadashev, a postat pe reţelele de socializare un mesaj sfasietor.

Împreună de 11 ani, Elizavreta a fost alături de Maxim în fiecare etapă din dezvoltarea sa ca sportiv, susţinându-l în toate deciziile luate. În urmă cu doi ani, cei doi au avut bucuria să îl aducă pe lume pe Daniel, lucru care i-a unit şi mai mult.

Acum, odată cu decesul boxerului, jumătatea sa e cu moralul la pământ, însă fiul lor îi va da puterea Elizavretei să continue.

"Iubirea mea, vei fi mereu în inima mea, sufletul meu e rupt în două fără tine. Nu îmi vine să cred, îţi mulţumesc pentru 11 ani de iubire, 11 ani de fericire şi un fiu minunat. El e tot ce mi-a rămas şi singurul care îmi dă puterea să continuu în aceste momente grele", a scris Elizavreta pe o reţea de socializare, potrivit The Sun.

Maxim Dadashev şi lupta fatală

Învins de Subriel Matias prin K.O., rusul a fost dus de urgenţă la UM Prince George's Hospital Center. Acolo, a trecut printr-o operaţie de două ore, iar medicii au apelat la coma indusă. Totuşi, cadrele medicale au rămas rezervate privind recuperarea lui Dadashev.

Marţi, după trei zile de luptă, corpul lui Dadashev a cedat. Din câte se pare, el ar fi rămas cu sechele pe creier, din cauza loviturilor primite. Vestea este una extrem de tristă pentru boxul mondial, mai ales că mulţi specialişti îl vedeau un pugilist cu potenţial enorm.

"Voi lupta pentru un titlu mondial în curând", a spus Dadashev înainte de confruntarea cu Subriel Matias.

În vârstă de 28 de ani, Dadashev avea un palmares foarte bun: 13 victorii şi o singură înfrângere, la profesionişti.

sursa: digisport.ro

Citeste si: Max Dadashev a murit. Ce i-a spus antrenorul lui, inainte sa primeasca lovitura finala: "Ești prea lovit.Te rog, Max. Lasă-mă să fac asta"

Citeste si: Anunt extraordinar despre ALOCATII! Copiii ar putea primi sume de bani crescute anual

Citeste si: Facebook, amenda de 5 miliarde de dolari. Cum a reactionat Mark Zuckerberg

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies