Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: "Trebuie să ieşim mai puternici şi mai uniţi din criza sanitară" VIDEO

,
Klaus Iohannis mesaj de anul nou

Klaus Iohannis a transmis mesajul de Anul Nou

Președintele Klaus Iohannis a transmis tradiționalul mesaj de An Nou al șefului statului. Klaus Iohannis s-a referit la criza sanitară cu care ne confruntăm.

„Dragi români,

Lăsăm în urmă un an cu multe încercări, cu suișuri și coborâșuri, cu speranță și deznădejde.

2021 a fost un an dureros pentru țara noastră, prea mulți români pierzând lupta cu virusul în valurile succesive ale pandemiei. În aceste momente, vă îndemn să ne îndreptăm gândurile și către familiile îndurerate de dispariția cuiva drag.

Îmi exprim întreaga recunoștință față de medicii, asistenții medicali, paramedicii, ambulanțierii, farmaciștii, voluntarii și toți cei care s-au aflat și continuă să se afle în prima linie a luptei împotriva pandemiei.

Ei fac tot ce le stă în putință, ignorând riscurile și trecând peste epuizare, să salveze vieți și să aline suferința celor bolnavi.

Dragi români,

Vă mulțumesc pentru sacrificiile făcute, pentru responsabilitatea și simțul civic deosebit de care ați dat dovadă și în acest an dificil. Tot ce am învățat despre noi înșine pe parcursul pandemiei ar trebui să ne inspire și să ne ajute să depășim mai ușor orice încercări viitoare. Noi, ca națiune, trebuie să ieșim mai puternici și mai uniți din această criză sanitară teribilă.

2022 ne bate la ușă: să îi deschidem, așadar, cu speranță, cu inima deschisă și cu încrederea că toate eforturile noastre vor însemna bucuria de a ne regăsi, cu adevărat, în normalitate.

La mulți ani, oriunde vă aflați! Vă doresc un An Nou fericit, cu sănătate și împliniri!”, a transmis Klaus Iohannis în mesajul tradițional al șefului statului de Anul Nou.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Şofer mort într-un accident cu impact devastator în Neamţ. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Trageri speciale Loto de Revelion! Ce premii pune la bătaie Loteria Română! Report de aproape 6,4 milioane euro la Joker!

Mișcări de trupe la Azovstal: Un comandat separatist susține că 10 militari ucraineni au ieșit cu steaguri albe să se predea

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Google marchează trecerea în Noul An printr-un Google Doodle de Revelion 2022. Cum arată acesta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies