MESAJUL neasteptat al lui Sebastian Chitosca pentru Andrei Dascalu dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania! Mai rar asemenea gest din partea unui Faimos pentru un Razboinic

Author: Alice Popescu
Sebastian Chitosca a parasit competitia Survivor Romania 2021

Dupa ce a aflat ca este eliminat din competitia Survivor Romania 2021, Sebastian Chitosca a tinut sa ii transmita un mesaj lui Andrei Dascalu, rivalul sau de la Razboinici.

Sebastian Chitosca a parasit cu parere de rau competitia Survivor Romania 2021, insa, inainte de a pleca efectiv din teatrul Consiliului unde se desfasoara ceremoniile, Sebastian a tinut sa transmita un mesaj pentru rivalul sau, Andrei Dascalu.

Pentru prima data, publicul de la Survivor Romania 2021 a aflat cat de stransa este prietenia dintre Sebi si Andrei in ciuda faptului ca sunt rivali in competitie: "Am trecut prin lucruri prin care nu ma gandeam ca o sa trec, ii respect pe toti cei de acasa ca m-au sustinut pana acum desi consider ca meritam sa ajung mai departe din punct de vedere social si sportiv.
Daca sunt trist sa plec din aceasta competitie, o parte din mine e si bucuroasa pentru ca ma duc acasa, la familie. Nu credeam niciodata ca voi rezista peste sase luni.

Ce i-a transmis Sebastian Chitosca lui Andrei Dascalu dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce a facut Sebastian Chitosca in camera de hotel la o ora dupa ce a fost eliminat din competitia Survivor Romania: "Imi vine sa plang de nervi...." Ce i-a rugat pe fani?

Am si putin sange albastru in mana dreapta pentru ca la Razboinici in echipa, imi vine sa plang pentru ca pentru mine, cu el am inceput aventura Survivor Romania. Pe trasee, ne-am spart unul pe altul. Nici nu ma intereseaza care dintre noi a castigat de mai multe ori sau care nu, sunt mandru ca am avut ocazia sa ma bat cu unul dintre cei mai buni Razboinici din aceasta competitie si nu vreau sa se supere ceilalti deoarece daca sunt aici, pe aceste scaune, isi merita locul.

Si cu aceasta ocazie, aceasta bandana, vreau sa i-o dau special lui daca se poate si sa o poarte ca amintire de la mine si sa inteleaga ca chiar daca mi-a fost dusman, intotdeauna m-am gandit ca el sa ramana in competitie cat mai mult pentru ca l-am cunoscut ca om cand nu era in competitie."

Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitosca, reacție tranșantă după ce s-a spus că ar fi avut o relație cu Zanni

Sebastian Chitosca despre Andrei Dascalu: "Intotdeauna m-am gandit ca el sa ramana in competitie cat mai mult 

Citeste si: Ce se schimba la Survivor Romania incepand din aceasta saptamana! Daniel Pavel a facut anuntul in Consiliul de Eliminare in legatura cu cei sase concurenti

Sebastian Chitosca a parasit competitia Survivor Romania 2021 fiind la duel cu Elena Marin. Faimoasa a avut mai multe voturi din partea publicului, astfel Sebastian fiind cel care a fost eliminat din competitie. Faimosul nu se astepta ca Zanni sa il nominalizeze spre eliminare in Consiliul de Nominalizare si de aici, Faimosul si-a dat seama si a delclarat chiar ca a presimit ca va fi eliminat.

 


Cookies