Mesajul lui Dan Cruceru pentru fiica lui: "Fata mea, fii buna azi, ca maine, inca , sa avem un viitor cu totii!"

Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania, aflat in Republica Dominicana, i-a transmis un mesaj fiicei lui din Romania.


In articol:

  Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania duce dorul familiei mai mult ca niciodata, iar perioada grea prin care trecem cu totii l-a motivat sa ii scrie un mesaj fiicei lui.

  Iata mesajul lui Dan Cruceru pentru fiica lui:

  "Mi-e dor de ai mei! Mult. Mult de tot, cum n-am mai simțit vreodată.

  Dar suntem bine. Ei, în siguranță, în casă, în România, eu în Dominicană, tot în siguranță. Și ne vedem zilnic pe telefon. Și vom trece peste toate. Separați, dar, totuși, împreună. Cumva va fi bine din nou. Sunt sigur de asta.

  Până atunci, pentru că eu nu sunt lângă voi și pentru că vreau, fata mea, să crești puternică, îți scriu aici și te rog să faci câteva lucruri pentru mine, în locul meu.

  Ești suficient de mare, mergi pe nouă ani, și am observat deja că înțelegi multe lucruri. Nu-ți voi cere treburi de oameni mari, dar vreau să mă asculți și, așa cum poți tu, să le faci pe cele de mai jos.

  Ia-o în brațe pe mami și strânge-o mult!

  Are nevoie de asta. Îi e dor și ei de mine, are nevoie de consolare. Plus că știi foarte bine că tu dai cele mai bune îmbrățișări. Și pupici! Ăia mulți de mi-i dădeai și mie. Acum, îndreaptă-i spre mami. E stâlpul familiei în perioada asta și, oricât de puternică ar fi (știm cu toții că e în stare să mute munții din loc), tot are nevoie de încurajări. Spune-i că va fi bine! Sigur va fi bine!

  Și te rog să o asculți și pe ea. În perioada asta, cu toții trebuie să fim mai înțelegători. Măcar acum. Să ne supărăm mai puțin, să facem lucrurile mai bine, să ignorăm micile neajunsuri și să gândim pozitiv, să gândim că vom trece peste toate.

  Dar asta trebuie să o facem toți, să tragem la aceeași căruță! Și, chiar și la vârsta ta, regulile trebuie respectate! Fă-ți temele, nu te mai plânge că e greu. Și acceptă că nu puteți ieși din casă. Nu e momentul. Vor veni și zile cu soare și fără restricții. Acum, însă, stați în casă! Știu că poate deveni plictisitor, dar e doar o perioadă. Va trece. Recuperăm cu toții după. Acum trebuie doar să rămânem sănătoși! E tot ce contează.

  Ocrotește-ți frățiorul!

  Citeste mesajul integral pe taticool.eu

  Citeste si: Dan Cruceru i-a anuntat pe concurenti de pandemia de coronavirus! "Vreau sa va aduc in atentie o situatie importanta"

  Citeste si: Dan Cruceru

  Citeste si: Dan Cruceru a spus totul despre sarcina sotiei: ''O sun si ii zic: Cristina, te duci acum si iei un test de sarcina''

   

   


  Clipul zilei pe KANALD.RO:
  Recomandari
  Te-ar mai putea interesa
  ` `
  Setari de confidentialitate