Mesajul Ilincai Vandici pentru Ruxi după ce a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

,

Fericire mare pentru Ruxi. Roxana Erdei a fost desemnată câștigătoarea sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, învingând-o, în marea finală, pe Viviana Sposub.


In articol:

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Lupta a fost strânsă între Viviana Sposub și Ruxi, însă telespectatorii au votat ca Ruxi să plece acasă cu marele premiu.

Iată mesajul Ilincai Vandici pentru Ruxi.

Citeste si: Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Vivianei Sposub și a Adinei Halas după Marea Finala! A adus dovada că au avut ținute copiate 1:1 după creații celebre

Mesajul Ilincai Vandici pentru Ruxi dupa ce a castigat Marea finala

Adina Halas, Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago și Raluca Dumitru au fost cele cinci finaliste de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Toate concurentele s-au pregătit intens pentru acest moment, însă telespectatorii au decis că Ruxi merită premiul cel mare.

Telespectatorii au decis că Ruxi merită să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei, dar și cu titlul de cea mai stilată celebritate din România. 

Citeste si: Ce va face Ruxi cu marele premiu de 100.000 de lei. Aceasta are întreg planul făcut

"Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru.

Prin premiul acesta vreau să va demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic!  Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!", a spus Ruxi, după ce Ilinca Vandici a anunțat că ea este câștigătoarea.

După ce Ruxi a câștigat Marea finala „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, Ilinca Vandici i-a transmis un mesaj.

"And the winner is… @rux.si.opulenta ‼️‼️‼️🎉🎉🎉🎉Felicitări, draga mea pentru tot parcursul tău! Pentru ca ai crezut in pasiunea ta și ți-ai dus visul pana la capăt! Felicitări și celorlalte fete, care au luptat atât de frumos pana la final!", a scris Ilinca pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

Ruxi Opulenta, mesaj pentru Viviana Sposub după finala Bravo, ai stil

Înainte de a părăsi competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub și Ruxi s-au felicitat și îmbrățișat. De asemenea, câștigătoarea concursului i-a șoptit la ureche adversarei sale să urmeze o carieră în domeniul muzical, deoarece are talent.

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei Sposub după ce a pierdut Marele Premiu la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce a spus finalista de pe locul doi cu ochii în lacrimi

Viviana:" Felicitări, Ruxi!"

Ruxi: "Mulțumesc! Să te apuci de cântat!"

Viviana: "Doamne ajută!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Meciul orgoliilor! Alex Bobiciou a câștigat la Gala RXF! Cei doi au luptat corp la corp pentru o singură femeie. Mesajul lui Bobiciou înainte de marele meci: "Această luptă...

Olaf Scholz, mesaj ferm pentru Putin: 'Nu vom accepta rezultatele acestor simulacre de referendumuri, iar sprijinul nostru pentru Ucraina nu va fi diminuat'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Primele declarații ale lui Bobicioiu după ce l-a învins pe Zănoagă la Gala RXF: "Până la final!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies