Mesajul cutremurător transmis de tatăl tinerei ucise de urs: „Am trăit cea mai dureroasă zi”. Întreaga familie este în stare de șoc

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 iul 2024, 22:12

Tatăl tinerei ucise de urs a transmis un mesaj dureros

Sursa: Facebook

Tatăl Mariei Diana, tânăra de 19 ani care a pierit în urma unui atac al unui urs pe traseul montan Jepii Mici din Bușteni, a împărtășit public un mesaj sfâșietor în urma tragediei.

Ziua de 9 iulie a devenit pentru tatăl tinerei ucise de urs cea mai dureroasă din întreaga sa existență. În fața acestei tragedii inimaginabile, bărbatul a simțit nevoia să transmită un mesaj de rămas bun care reflectă durerea și dorul nesfârșit pe care le resimte.

Citește și: „Ursul era lângă victimă”. Cum a decurs operațiunea de recuperare a trupului tinerei ucise de urs. Coordonatorul echipei de salvamontiști a povestit clipele de groază

Tatăl tinerei ucise de urs a transmis un mesaj dureros în mediul online

Cu inima zdrobită, tatăl Mariei Diana a publicat un mesaj emoționant, exprimându-și profundul regret și iubirea nemărginită pentru fiica sa.

Citește și: Tragedia din Jepii Mici, la un pas de a se repeta. Un bărbat a fost atacat de urs după ce a încercat să-și facă un selfie cu animalul sălbatic

„Cu inimile sfâșiate, anunțăm că în data de 9 iulie am trăit cea mai dureroasă zi din viețile noastre. Draga noastră fiică ne-a părăsit în cel mai tragic mod posibil. Drum lin către cer, iubita noastră… Nu te vom uita niciodată. Lacrimile noastre vor curge mereu pentru tine, iar amintirea ta va rămâne veșnic în inimile noastre.”, a fost mesajul transmis de tatăl Mariei Diana

Mesajul său reflectă o durere adâncă, dar și promisiunea că Maria Diana va rămâne mereu în amintirea și în inimile celor care au iubit-o.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”

Au apărut imagini emoționante cu Diana alături de tatăl său

Maria Diana și-a pierdut viața într-un mod tragic

Diana Maria, originară din Popricani, județul Iași, a fost victima unui atac feroce al unui urs în timp ce se afla pe traseul montan Jepii Mici, împreună cu iubitul ei. Ursul a atacat-o brutal, trăgând-o într-o râpă, unde și-a pierdut viața în mod tragic.

Incidentul s-a desfășurat sub privirile îngrozite ale iubitului tinerei, care a apelat imediat la 112. Deși autoritățile au demarat rapid operațiunea de salvare, pentru Maria Diana a fost prea târziu.

Citește și: În cât timp au ajuns salvatorii după primul apel al 112! Filmul complet al tragicului incident din Munții Bucegi în care o tânără de 19 ani a fost ucisă de un urs

Familia este în stare de șoc, iar mătușa tinerei a povestit că tânăra era o persoană calmă, liniștită și de abia o aștepta să vină acasă vara aceasta, alături de mama ei, care este în Italia. 

„Mama e în Italia, sora în Italia. Nu știm nimic, nimeni nu ne spune nimic. Nu putem lua legătura. Am vorbit ultima dată luna trecută, într-o duminică. Ea avea un prieten și lucra, așa am înțeles de la mama ei.   Trebuiau să vină vara asta. Fata era cuminte, liniștită, se vedea că e bine educată. Noi toți bănuim că e o tragedie, nu e altceva,” a spus mătușa fetei, potrivit Alo, Iași.

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.