Meryem Uzerli si fiica sa trec prin momente dificile! Aceasta isi creste singura fetita, in varsta de trei ani, dupa despartirea de tatal acesteia! Iata ce a declarat actrita, de curand

Actrita parcurge o perioada foarte incarcata a carierei sale si este nevoita sa lipseasca mult timp de langa fetita sa.

Meryem Uzerli are o fetita, in varsta de trei ani, Lara, pe care o creste singura, dupa despartirea de iubitul ei. Cele doua au o relatie speciala mama-fiica si actrita incearca sa petreaca cat mai mult timp impreuna.

Pentru ca este implicata in multe proiecte importante, care o solicita din ce in ce mai mult, Meryem Uzerli, se vede nevoita sa stea departe de fiica sa, care pana de curand ramanea in compania bonei. Insa de cateva zile bona venita din Germania, special pentru a se ocupa de cresterea fetitei sale, a hotarat sa se intoarca in Berlin, din cauza spaimei indurate in timpul atentatelor teroriste din Istanbul, din ultima vreme.

Dezamagita de gestul bonei, actrita a decis sa mearga in tara sa natala, pentru a recruta o alta bona de incredere, care sa fie capabila sa o ajute in cresterea micutei sale.

Surprinsa de reporteri, in aeroportul din Istanbul, Meryem Uzerli nu s-a sfiit sa le spuna acestora care este motivul plecarii sale in Germania.
"Bona noastra s-a intors in tara ei sub pretextul atentatelor teroriste! M-a lasat intr-o situatie dificila!", a spus actrita.
Intrebata din nou daca anul acesta are de gand sa se casatoreasca, Meryem Uzerli a raspuns: "Dar nu m-am gandit niciodata la casatorie ca sa ma gandesc acum...".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate