Mellina este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! Cum a fost primită în platoul competiției de stil

Author: Alice Popescu
Actualizat: 15 nov 2021, 23:18

Mellina a intrat in competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Mellina a intrat in competitia Bravo, ai stil! Celebrities.

Mellina intra in competitia Bravo, ai stil! Celebrities in locul Ioanei Filimon, concurenta care a fost descalificata si eliminata in Gala cu numarul 10. Cantareata care a impresionat milioane de telespectatori cu forta ei desi este o persoana mignona, va face parte incepand din aceasta miercuri din competitia Bravo, ai stil! Celebrities. "Bine ai venit, Mellina!", i-a spus Ilinca Vandici cand a intrat pe portile competitiei. Nu doar juratii s-au bucurat la vederea prezentei diafane a Mellinei, ci si concurentele aflate deja in concursul de stil.

Mellina, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, in locul Ioanei Filimon

Mellina a intrat in competitia Bravo, ai stil! Celebrities in locul Ioanei Filimon. Ilinca Vandici a anuntat in Gala de sambata ce tocmai a trecut ca a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a facut si primele declaratii dupa descalificare.

"Prefer să mă retrag din lumina reflectoarelor și să-mi văd de viață mea, aici la Timișoara! Vreau să trec la o altă etapă, să mă bucur de afacerea mea, să am o stabilitate, pentru că proiectele astea de scurtă durata nu-ți oferă o siguranță! Nu are legătură cu emisiunea! Nu de asta s-a întâmplat descalificarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities! Din moment ce am fost descalificată și sunt acasă, prefer să mă ocup de afacerea mea și să o fructific  să fie mult mai prosperă!",

a spus Ioana Filimon.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine este Mellina, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Melina Dumitru se poate încadra la categoria de artist complet. Tânăra este cântăreaţă, compozitor, producător şi textier. Este originară din Bucureşti, dar copilăria a petrecut-o la ţară în Ardeal.

Melina a iubit lumina reflectoarelor de mică şi a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra, unde a şi început să câştige primii ei bani de buzunar. De la vârsta de 5 ani a început să danseze, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, mai apoi s-a apucat de muzică.

În perioada liceului a dansat în trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara. 

A devenit cunoscută publicului în momentul în care a lansat piesa "Poze de album" în colaborare cu Vescan, care a avut un adevărat succes atât în România cât şi în afară. Piesa a fost numărul 1 în Media Forest în România şi Republica Moldova cu 63 de milioane de vizualizari pe YouTube.