Medicii o avertizeaza pe Adelina Pestritu sa renunta la bronz ca ar putea sa se imbolnaveasca! Vezi ce le-a raspuns vedeta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:09

Medicii au avertizat-o ca daca nu se protejeaza si nu respecta regulile bronzului s-ar putea trezi cu o afectiune foarte grava a pielii.

Invitata la emisiunea WOWbiz, Adelina a declarat ca nu este deloc ingrijorata fiindca ei ii place foarte mult sa stea la soare si adora sa aiba pielea neagra.

 

"Am inceput aceasta vara in Italia, apoi am inceput sa merg in Mamaia, cu fratele meu si cu prietena mea. Eu sunt un fan infocat al acestui anotimp si nu m-am informat de riscuri. Chiar si atunci cand mi-am luat motor, nu m-am uitat la accidente.

Eu stau la soare toata ziua. Nu ma deshidratez fiindca beau multa apa, limonade. Folosesc protectie solara si ulei de masline. Nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram atat de tare. E un bronz natural", a spus Adelina la WOWbiz.ro.

 

"In fiecare an sunt trasa la rotisor. Imi place soarele si in plus eu nu merg la solar. Trebuie sa ma bronzez vara asta, sper sa ma tina bronzul", a mai spus ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

 

Adelina a mai dezvaluit ca nu se teme de efectele negative ale bronzului, cum ar fi aparitia ridurilor: "Am 26 de ani, e norma sa imi apara riduri. Eu am oricum foarte multa grija de mine".

Urmareste VIDEO cu declaratia Adelinei Pestritu!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!