Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

Katharine McAuley

Această femeie în vârstă de 36 de ani a început să se simtă brusc rău înainte de nuntă.


In articol:

Medicii i-au spus că e din cauza stresului. După nuntă a fost diagnosticată cu CANCER în stadiul 4. Ce simptome a avut tânăra și cum a fost posibil ca medicii să nu le recunoască.

Până să afle în mod concret ce afecțiune se ascunde în spatele simptomelor neplăcute, o mulțime de persoane primesc un diagnostic greșit. Acest lucru poate duce la agravarea bolii, iar în cazuri mai grave, chiar la deces. Aceasta este și povestea lui Katharine McAuley, o femeie care a descoperit că suferă de cancer în stadiul 4.

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4

Katharine McAuley, o femeie de 36 de ani, a început să se simtă rău înainte de nuntă, iar medicul care a consultat-o a decis că este vorba despre sindromul colonului iritabil și că simptomele au fost agravate de stresul dinaintea nunții. Între timp, Katharine McAuley a rămas însărcinată, iar simptomele au dispărut complet, însă după ce a născut, stările de rău s-au accentuat, confruntându-se cu lipsa poftei de mâncare și o pierde în greutate accentuată. Ulterior, femeia a descoperit că avea o tumoră de 5 cm la nivelul intestinului și o alta în ficat.  Medicii i-au pus diagnosticul dur, cancer de colon în stadiul 4,  după ce starea femeii s-a agravat, iar intestinul ei a cedat.

Ce simptome a avut tânăra și cum a fost posibil ca medicii să nu le recunoască. Citeste continuarea in REVISTA AVANTAJE.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate