Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

Autor: B.M.
Katharine McAuley

Această femeie în vârstă de 36 de ani a început să se simtă brusc rău înainte de nuntă.

Medicii i-au spus că e din cauza stresului. După nuntă a fost diagnosticată cu CANCER în stadiul 4. Ce simptome a avut tânăra și cum a fost posibil ca medicii să nu le recunoască.

Până să afle în mod concret ce afecțiune se ascunde în spatele simptomelor neplăcute, o mulțime de persoane primesc un diagnostic greșit. Acest lucru poate duce la agravarea bolii, iar în cazuri mai grave, chiar la deces.

Aceasta este și povestea lui Katharine McAuley, o femeie care a descoperit că suferă de cancer în stadiul 4.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4

Katharine McAuley, o femeie de 36 de ani, a început să se simtă rău înainte de nuntă, iar medicul care a consultat-o a decis că este vorba despre sindromul colonului iritabil și că simptomele au fost agravate de stresul dinaintea nunții. Între timp, Katharine McAuley a rămas însărcinată, iar simptomele au dispărut complet, însă după ce a născut, stările de rău s-au accentuat, confruntându-se cu lipsa poftei de mâncare și o pierde în greutate

accentuată. Ulterior, femeia a descoperit că avea o tumoră de 5 cm la nivelul intestinului și o alta în ficat.  Medicii i-au pus diagnosticul dur, cancer de colon în stadiul 4,  după ce starea femeii s-a agravat, iar intestinul ei a cedat.

Ce simptome a avut tânăra și cum a fost posibil ca medicii să nu le recunoască. Citeste continuarea in REVISTA AVANTAJE.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!