Medicii i-au redat Andreei, o fetita cu GRAVA MALFORMATIE la ambele picioare, SANSA de a putea merge normal VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 02:35

Andreea nu se putea deplasa decat prin mersul piticului.

Pe Andreea am cunoscut-o in urma cu doi ani. Ea a fost cea care ne-a deschis usa clasei si tot ea a fost cea care ne-a demonstrat ca niciun obstacol nu este de netrecut. In ciuda pozitiei incomode si a diagnosticului imposibil de pus, Andreea a continuat sa mearga la scoala, sa invete si sa spere ca intr-o buna zi se va putea juca alaturi de colegii ei.

In urma cu noua luni a ajuns la Spitalul Marie Curie din Capitala, unde a reusit sa-i uimeasca si pe medicii care vad zilnic fel si fel de cazuri.
A urmat o lunga de perioada de investigatii, in urma carora doctorii au reusit sa gaseasca si o rezolvare pe care Andreea o astepta de multa vreme.

O jumatate de ora mai tarziu, Andreea era deja in sala de operatii, inconjurata de o armata de medici si asistente. Douasprezece interventii chirurgicale intr-una singura a fost solutia medicala pe care chirurgii ortopezi au gasit-o pentru Andreea, fetita care de 9 ani se chinuie sa mearga.
Singura modalitate de deplasare a copilei a fost mersul piticului.

Doctorii au facut cate doua interventii la fiecare sold, cate trei la fiecare genunchi si cate o alta la fiecare glezna. Totul pentru a putea reface plastic muschii si tendoanele copilei pozitionate inca de la nastere intr-o pozitie extrem de incomoda.

Dupa ore bune petrecute in sala, medici au reusit sa finalize cu bine operatia. Urmeaza o perioada de recuperare de cateva luni, la finalul careia Andreea va putea face primii pasi normali si nu va mai executa mersul piticului decat poate in timpul orelor de educatie
fizica.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!