Meda si George, atingeri fierbinti, la cules de ardei! Cei doi participanti au fost surprinsi in tandreturi, de o camera ascunsa in timp ce se aflau pe camp! Iata ce a comentat George si cum a descris relatia sa cu Meda

Acestia au lasat deoparte proba de cules ardei si s-au giugiulit in vazul tuturor, iscand controverse printre colegii lor.

Atras de frumusetea Medei, George nu a ezitat sa se apropie de aceasta, incercand sa o curteze, fara sa ii pese de reactiile celorlalti colegi.
"Nu mai am ochi pentru nimeni! Totul este pentru ea, gata!", a exclamat George.

Simtindu-se incoltiti de privirile din jur, George si Meda s-au retras la un moment dat in sera de legume, pentru a discuta despre ei, departe de ochii curiosilor, unde s-a eliberat de inhibitii si a inceput sa o atinga tandru.

Vizionarea imaginilor fierbinti, a starnit controverse printre participanti, care i-au cerut lui George explicatii. Acesta le-a raspuns cu siceritate ca este atras de Meda.

"Mi se pare o fata foarte draguta! Este foarte  inteligenta, am vazut cateva caracteristici la ea care chiar m-au facut sa imi doresc sa o cunosc mai bine si daca era aici o chemam la un paravan!", a spus George.

Iata ce a urmat si ce afirmatii a facut George despre o posibila relatie cu Meda:

##VIDEO166482##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate