Mavi din serialul "Dragoste si ura", aparitie uluitoare pe scena unui renumit show de talente din Turcia! Iata cu ce melodie a uluit publicul frumoasa actrita Burcu Kiratli!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 feb 2018, 12:16
Foto(6)

Burcu Kiratli este considerata una dintre cele mai sexy si talentate actrite si cantarete din Turcia.

Burcu Kiratli s-a nascut in 1989, in Istanbul. Intr-o familie care facea parte deja din lumea mondena a Turciei, deoarece parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz erau deja jurnalisti renumiti in presa turca. Burcu si-a descoperit pasiunea pentru actorie inca de mica si a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in 2011 a devenit actrita cu drepturi depline.


La numai doi ani de la terminarea studiilor, in 2013, Burcu a fost cooptata sa joace un rol important in primul ei proiect cinematografi, intitulat "Peri Masali".
Pentru a duce la bun sfarsit acest rol, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la un mare sacrificiu de dragul meseriei sale, acesta si-a tuns parul si a acceptat sa joace cheala. Au urmat alte roluri in seriale turcesti de succes precum: "Su ve Ates" (2013), "Dirilis Ertugrul" (2014) si "Bizim Hikaye" (2015).


In 2016 a primit propunerea de a juca in serialul "Dragoste si ura", o incitanta poveste de iubire, dintre Ali (Emrah Erdogan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de tot felul.
Ali (Emrah Erdogan), in varsta de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate.

Cine a ucis-o pe femeia din Mehedinți, găsită în pădure. Vecinii spun că practica cea mai veche meserie din lume, îndemnată chiar de iubit: „Maşini după maşini, ea captura tot”

Celebra Burcu Kiratli s-a remarcat in urma cu trei ani si pe scena unui renumit show de talente, in cadrul unei editii speciale, realizata cu prilejul sarbatorilor de iarna. Desi a pasit pe scena cu mari emotii, Burcu a avut o interpretare spectaculoasa, reusind sa incante publicul cu vocea sa superba.

Burcu a purtat o rochie alba, scurta si extrem de sexy, care i-a pus in valoare silueta perfecta.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies