Maurice Munteanu tuna si fulgera in editia “Bravo, ai stil!”, din aceasta seara! “Eu m-am saturat cumva de aceasta sarada pe care tu o joci aici!”

Sapte concurente de la “Bravo, ai stil!”se afla in lupta pentru marele premiu, de cea mai stilata femeie  din Romania.

In editia din aceasta seara, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, competitia stilistica atinge cote alarmante, iar juratii sunt din ce in ce mai exigenti, pe masuta ce marea finala a sezonului bate la usa.

Nadina este una dintre concurente care este taxata grav de Maurice Munteanu, atunci cand tanara se afla in fata juratilor.

“Eu m-am saturat cumva de aceasta sarada pe care tu o joci aici! Noi intram de manuta, impreuna in retouch studio, te scot de acolo intr-o tinuta si tu faci o intreaga fanfaronada cum ca nu e genul tau de tinuta, ca nu ai purta-o, ca e prea dramatic; dart u vii azi cu un styling care este mama dramatismului”, spune Maurice.

Ce au de spus ceilalti doi jurati despre outfitul Nadinei si daca va reusi concurenta sa primeasca stele pentru styling veti putea afla urmarind editia din aceasta seara “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate