Maurice Munteanu a spus cine este cea mai frumoasă femeie la ora actuală din București: "La 44 de ani am rămas mut după momentul în care am văzut-o"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 nov 2022, 10:57

Gina Chirila, idealul feminin in opinia lui Maurice Munteanu

Sursa: Instagram

Este cunoscut faptul ca fashion editorul este foarte exigent atunci cand vine vorba de aprecieri atat ca aspect fizic cat si ca imbracaminte.

Maurice Munteanu se afla la un eveniment fashion în momentul când i-a atras atenția o femeie ceea ce este foarte greu în ce-l privește pe fashion editorul, fiind unul dintre cei mai aprigi critici în ce privește estetica frumosului căci până la urma acest lucru este destul de relativ.

Însă vedeta nu s-a oprit în a spune doar că acea femeie i-a atras atenția, ci a catalogat-o și drept cea mai frumoasa din București și a și enumerat câteva calități ale celei care i-a furat privirile descriind-o mai degrabă că pe o ființă eterica.

Maurice Munteanu a dezvaluit cine crede ca este cea mai frumoasa femeie din Bucuresti

Citeste si: Maurice Munteanu, martorul unei scene violente: "Te nenorocesc, te joc în picioare!" Cum a reacționat fashion editorul

„Evenimentul Murmur by Andreea Bădală. Multă lume, hau, miau, bau. Domnica era în spatele meu, neuroloaga era în dreapta, Tudose, în stânga, eu, tâmp, în mijloc, mă uitam în zare. Și erau așa, oameni, înregistram fețe care nu-mi spuneau nimic. Și, la un moment dat, văd ceva blond, cu o carnație de film, cu o piele translucidă, cu o privireeee. M-am tăvălit. după 44 de ani am rămas mut în momentul în care am văzut-o pe Gina Ghirila.

Și i-am spus prietenei mele aici de față că, din punctul meu de vedere, în acest moment Gina Chirilă este cea mai frumoasă femeie din București”, a spus Maurice Munteanu, într-un video publicat pe Tik Tok și preluat și de Gina Chirilă, pe contul ei.

Gina Chirila a participat la Bravo, ai stil! Celebrities

Gină Chirila este model și a participat și la reality-ul Bravo, ai stil! Celebrities unde s-a retras, fiind însărcinată în ultimul trimestru.

Modelul a făcut o figura buna în cadrul emisiunii, însă la un moment dat, sarcina care vine la pachet și cu oboseala, și-au spus cuvântul și soția lui Bogdan Vladau a fost nevoita să părăsească competiția de stil.

Exclusiv! George Tănase a vrut să știe cât costă rochia de cununie a logodnicei sale, Lorena:
@chirilagina Thank you ❤️ #fyp #love #fyp ♬ Miss You- Oliver Tree & Robin Schulz

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies