Masina VEDETA printre celebritatile de la Hollywood! GALERIE FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 12:30

Tot mai multe celebritati adopta un stil de viata sanatos atat pentru organismul lor, dar si pentru mediul inconjurator.

Astfel pentru a contribui la scaderea "efectului de sera" dat de poluare, celebritatile opteaza tot mai des pentru masini hibride, aceste vehicule sunt mai putin agresive cu mediul inconjurator.

Înmatriculări auto 2023: Care sunt documentele de care aveți nevoie pentru înmatricularea unei mașini și ce prevede Codul Rutier?

 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Benzina, combustibilii fosili, se numara printre agentii care contamineaza in atmosfera, ceea ce a dus la cresterea temperaturii la nivelul intregii planete. Vedetele au fost printre primele care au sarit in ajutorul planetei optand pentru masni hibride, care combina energia electrica cu benzina. Care este masina vedeta printre actorii de la Hollywood? Vezi in GALERIA FOTO de mai jos!

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!