Mașina își așteaptă câștigătorul! ASTAZI, 18 decembrie, Radio Impuls își va extrage  câștigătorul concursului “Cască urechea”,  în direct, în cadrul unei emisiuni  speciale , “Radio Impuls Cască Urechea”, difuzată de la 10:30, la Kanal D

,

ASTAZI, 18 decembrie, concursul cu premiile uriașe puse la bătaie de Radio Impuls și Kanal D, desfășurat pe parcursul a aproape trei  luni, își va desemna câștigătorul marelui premiu, un autoturism.

Aflarea câștigătorului va avea loc în direct, de la ora 10:30, la Kanal D, în cadru unei emisiuni speciale, “Radio Impuls Cască Urechea”, prezentată de Radu Țibulcă și Orlando Ivan.

Pe parcursul desfășurării concursului, ascultătorii Radio Impuls au fost provocați la joacă, având posibilitatea de  a câștiga și premii săptămânale fabuloase. În lupta pentru marele premiu, ce va fi extras mâine, vor participa toate persoanele care, în perioada concursului, au înscris, în aplicația Radio Impuls (descărcată din AppStore sau GooglePlay Store) cuvintele cheie corecte, enunțate în fiecare ediție a matinalului Scularea, de către gazdele emisiunii, Radu Țibulcă și Orlando Ivan.

In matinalul „Scularea!”, de la Radio Impuls, se va extrage un participant la concurs,  care va fi sunat în timpul emisiunii difuzate la Kanal D. Dacă acesta va da răspunsul corect, „Ascult Radio Impuls!”, va fi declarat Marele Câștigător și va intra în posesia mașinii.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

Radio Impuls te provoaca sa castigi o masina! Ce trebuie sa faci? „Casca urechea!”

Elena Udrea face clarificări tăioase privind dosarul Buzăianu: Ați greșit persoana. Căutați pe acasă umbrele cu PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cruce Roșie din România aniversează astăzi, 4 iulie 2022, 146 de ani de activitate în slujba binelui

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies