Mărturia Roxanei, mama celor 4 copii uciși de viitură, in Prahova: ”Fetița de 9 luni mi-a murit în brațe”

Apele învolburate s-au mai retras în Prahova, dar au lăsat în urma oameni împietriţi de durere şi neputinţă, care încearcă să ia viaţa de la capăt.

Cu lacrimi în ochi, mulţi scot încă mâlul din locuinţe, acolo unde încă mai exista pereţi şi un acoperiş. Alţii îşi plâng copiii şi soţii pierduţi în vâltoare. În Sângeru şi Lapoș, patru copii şi un bărbat de 42 de ani au fost luaţi de ape şi au pierit înecaţi.

Citeste si: Ultimul mesaj al fetei spânzurate pentru că l-a ucis pe cel care voia să o violeze: „Mamă, în noaptea aia blestemată, eu trebuia să fiu cea omorâtă”

Citeste si: O fata de 17 ani a fost eutanasiată pentru că nu mai putea suporta suferinta, după ce a fost violată in repetate randuri, in copilarie

Roxana, femeia care și-a pierdut toți cei 4 copii

Roxana este femeia de 22 de ani, din Sângeru, care şi-a pierdut toţi cei 4 copii în vâltoare. Pluteau pe o saltea, iar apele i-au răpit pruncii unul câte unul.

Roxana Bârloi, mama copiilor: ”I-am ţinut până am trecut podul... Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari.”

Toader Pavel, tatăl copiilor: ”A ridicat-o apa până la tavan... În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii... Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi ce patru copiii s-au dus, ce viaţă să mai am?...

casa din Prahova

Citeste si: Culita Sterp, mesaj pentru Carmen de la Salciua, la un an de la despartire. "Eu credeam ca esti a opta minune a lumii"

Citeste si: Vremea a făcut prăpăd în țară! Sute de gospodării măturate, mii de oameni izolaţi, drumuri smulse de ape, după ploile torențiale

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe stirileprotv.ro

foto: demamici.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate