Marisa Paloma a vorbit despre două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce părere are câștigătoarea sezonului doi al emisiunii

,
Marisa

Marisa Paloma a vorbit despre două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce părere are câștigătoarea sezonului doi al emisiunii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marisa Paloma a vorbit despre concurentele Ruxi și Mădălina Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iată ce părere are câștigătoarea sezonului doi al show-ului fenomen de modă.


In articol:

Marisa Paloma  a vorbit despre concurentele Ruxi și Mădălina Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iată ce părere are câștigătoarea sezonului doi al show-ului fenomen de modă.

Marisa Paloma a vorbit despre două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce părere are câștigătoarea sezonului doi al emisiunii

Marisa Paloma este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu oamenii care au susținut-o în concursul de modă fenomen de la Kanal D. Marisa Paloma a fost câștigătoarea sezonului doi al emisiunii „Bravo, ai stil” în 2017, totodată a fost declarată și „Cea mai stilată femeie”. 

Citeste si: ELIMINARE uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. Ilinca Vandici a facut ANUNTUL la finalul galei! Iata cine a parasit competitia!

Cu puțin timp în urmă, Marisa Paloma a vorbit despre două concurente care participă, în prezent, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, și anume despre Mădălina Pamfile și despre Ruxi Opulenta. Despre Mădălina Pamfile, Marisa consideră că este o persoană sensibilă, care pare că, uneori, vrea să bată în retragere pentru a nu fi înțeleasă greșit de telespectatori.

Citeste si: Ies scantei la Bravo, ai stil! Celebrities. "Multe note au fost date si pe impresia artistica" Carmen Negoita le pune la zid pe Viviana Sposub si pe Ioana Filimon!

„Cred că este o tipă sensibilă. În ciuda aparențelor...Se vede că îi este ușor teamă să nu o mai judece oamenii din jur și probabil de aceea este și mai rezervată uneori.

Una peste alta, îmi plac foarte mult ținutele ei.  E o concurentă bună”,  a spus Marisa despre Mădălina Pamfile.

Marisa

Despre Mădălina Pamfile

[Sursa foto: Instagram]

Ce părere are Marisa Palome despre Ruxi de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Marisa Paloma și-a dat cu părerea și despre Ruxi Opulenta, concurenta care impresionează aproape mereu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Marisa este de părere că acest tip de emisiune îi vine „mănușă” lui Ruxi, crede că este o femeie comică și că are ținute foarte reușite.

”Și ea este o concurentă bună. Se potrivește pe format și cel mai probabil, dacă o să primească susținerea voastră, va fi din ce în ce mai expansivă. Pentru că e o tipă fun.  Mi-au plăcut enorm unele stylinguri ale ei”,  a spus Marisa Paloma despre Ruxi.

Marisa

Despre Ruxi Opulenta

[Sursa foto: Instagram]

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Otniela, in lacrimi! Concurenta clacheaza din cauza criticilor celor trei jurati si a atacului subtil lansat de Anda Adam!

Vladimir Putin AMENINȚĂ voalat Ucraina: 'Aderarea la NATO reprezintă o amenințare pentru Rusia'

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Teoria eșarfei, de Maurice Munteanu. Ce spune juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” despre artificiile vestimentare care pot fi obținute cu ajutorul eșarfei

Emotii uriase, reactii neasteptate si o atmosfera incendiara in prima GALA eliminatorie Bravo, ai stil! Celebrities. Conceptul Galei le va pune la grea incercare pe concurente,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies