Mariana, cea sensibila versus Mariana, cea razboinica si ambitioasa, care isi mobiliza colegii! Iata cum reusea fosta concurenta Exatlon sa se transforme intr-o fiara in competitie! "Eu eram Giani Kirita in varianta feminina!"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2018, 11:49
Foto(4)

Mariana si-a dovedit de multe ori calitatile de atleta desavarsita in timpul probelor din competitia Exatlon.

Desi se lasa coplesita de cele mai multe ori de dorul de familia ei si de tristetea si greutatile vietii care o apasau, Mariana a afisat si o latura de femeie puternica, ambitioasa si luptatoare, o adevarata razboinica.

Aceasta a marturisit ca inca de la inceput si-a dorit sa fie perceputa de echipa sa drept varianta feminina a lui Giani Kirita, deoarece mereu a vrut sa isi mobilizeze echipa si sa isi incurajeze colegii asa cum proceda adeversarul lor.

"Am zis ca eu sunt Giani Kirita in varianta feminina! Le-am zis ca la mine, cand plec la start sa tipati, sa zbierati: Hai Mariana, rupe-le capul! Da cu ei de pamant! Motivari de genul asta! Il vedeam pe Giani cum tipa la noi, ca nu putem, ca ratam si eu ca sa pot sa il acopar ziceam si eu si ii coordonam de sus!", a spus Mariana.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!