Marian Godină cere demisia ministrului Carmen Dan după moartea poliţistului din Timiş: „Cum îşi permite un ministru să stabilească valoarea unui om?“

,

Poliţistul Marian Godină a publicat un text dur la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, după ce un un poliţist din Timiş a fost împuşcat în misiune în timp ce urmărea un infractor recidivist.


In articol:

Cunosctul poliţist braşovean îi reproşează ministrului de Interne că n-a făcut demersuri pentru dotarea la standarde moderne a poliţiştilor din stradă, care sunt nevoiţi în continuare să lupte cu armament de nivelul anilor '70.

Redăm, mai jos, textul publicat de Godină:

"Doamna Carmen Dan a postat azi pe Facebook un video în care un paramedic atinge cu un parizer faţa unui pacient întins pe o targă, cu un tub de oxigen pe figură. Indignată nevoie mare, îl face doamna ministru praf pe paramedic, îi transmite cum face el de râs echipa SMURD, ba chiar îi stabileşte şi valoarea ca om, „care nu depăşeşte preţul unui baton de parizer”.

Doamna Carmen Dan, amărâtul ăla de loveşte cu parizerul un pacient, din poziţia lui de paramedic se face de râs pe el. E un paramedic, el nu are funcţie de conducere, nu ia decizii şi nu reprezintă pe nimeni. Departe de mine să-i iau apărarea pentru gestul lui. Dar ce ne facem când un ministru, care conduce unul dintre cele mai importante ministere, scrie „suprefect”, foloseşte „decât” în loc de doar şi în loc de prenume zice pronume? Oare nu afectează el imaginea unui minister în care lucrează atâtea mii de oameni cu adevărat profesionişti? Ce ne facem când acelaşi ministru găseşte un microfon în priză şi anunţă asta în presă? Cum îşi permite un ministru să stabilească valoarea unui om, spunând că valorează mai puţin decât o rudă de parizer? Dar oare o priză cât costă şi care e valoarea unui ministru care fuge la presă să se vaite că a găsit acolo un microfon? Ce ne facem când ministrul de interne spune că a învăţat lucruri de la un om care e acum în închisoare? Mie de lucrurile astea îmi e ruşine, îmi e ruşine că avem aşa un ministru care ne face de râs când leagă cu greutate trei fraze.

Astăzi, a murit un poliţist, împuşcat de un urmărit.

Doamna ministru, îmi permit să vă întreb, ce aţi făcut dumneavoastră pentru acest minister de când îl conduceţi? Ştiu că aţi fost la câteva înmormântări de poliţişti şi după fiecare spuneaţi că veţi schimba ceva.

Citeste si: Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019. DETALII importante pentru fiecare zodie

 

 

Citește și:

La ce se refera denumirea de “Papageno”? Aflati care este raspunsul dat de o concurenta de la “Vrei sa fii milionar?”!

Yildiz si Defne, “la cutite”! Ce se intampla in episodul de astazi, ''Pretul fericirii'', de la 20:00, pe Kanal D

Se va destrama relatia dintre Halit dintre Yildiz? Cat de departe va ajunge Ender cu planul sau! Urmariti un episod ''Pretul fericirii'', ASTAZI, de la...

Calendar ortodox, 5 septembrie 2020. Ce mari Sfinti sunt praznuiti astazi!

Calendar ortodox, 27 august 2020. Ce mare Sfant este praznuit astazi!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies