Maria Ilioiu, aspru criticată după ce și-a acoperit sânii cu tricolorul României: „Aici e vorba de respect. Până la urmă atât poți!” Cum s-a fotografiat?

,
Maria Ilioiu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities
Maria Ilioiu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

De Ziua Națională a României, Maria Ilioiu a reușit să stârnească reacții aprinse în mediul online, totul pornind de la o fotografie pe care a postat-o pe instagram.


In articol:

Maria Ilioiu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, și-a înfuriat urmăritorii de pe instagram, chiar de Ziua Națională a României. Vedeta a apărut pe instagram purtând tricolorul României, însă felul în care a făcut-o i-a determinat pe cei care o urmăresc în mediul online să o critice dur.

Ce comentarii a primit Maria Ilioiu după ce și-a acoperit sânii cu steagul României?

Ziua Națională a României este momentul în care cei mai mulți români se întorc la origini, își aduc aminte de trecut și de sacrificiile făcute de strămoși pentru țară. Astfel, fiecare persoană are propriul mod de a sărbători Ziua Națională a României. 

Persoanele publice obișnuiesc să transmită mesaje de 1 Decembrie, lucru pe care l-a făcut și Maria Ilioiu. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a înfășurat sânii în drapelul României și a postat imaginea pe instagram, acolo unde este urmărită de o mulțime de persoane.

Citeste si: Maria Ilioiu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost desfigurată! A apelat la procedură obisnuita, la o clinica de lux: "Am fost mutilată"

„Ce fac eu când mă simt plină de naționalism...?!”, a scris Maria Ilioiu pe instagram. 

Fotografia pentru care Maria Ilioiu a fost criticată pe instagram
Fotografia pentru care Maria Ilioiu a fost criticată pe instagram[Sursa foto: Instagram]

Fotografia cu aceasta a fost apreciată de mai bine de 3000 de persoane și a stârnit o mulțime de reacții. Dacă unii au lăudat-o pentru felul în care s-a fotografiat, alții i-au reproșat că prin gestul ei a dat dovadă de lipsă de respect la adresa strămoșilor.

„Avem întrebuințare la tricolor. Bine că nu ți-ai făcut chiloți. Aici e vorba de respect, nu de ce ne-a oferit țara. Față de bunicii sau străbunicii noștri care au murit pentru acele culori.”, i-a atras atenția un prieten virtual Mariei Ilioiu.

Replica fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a venit imediat: „Ce idee bună. Și dacă mai rămâne material îmi fac și două tampoane. La câte mi-a oferit mie țara asta, sunt patrioată doar la modul ironic, dacă n-ai observat ironia mea.”, a spus Maria Ilioiu.

„Poza asta nu te pune într-o lumină favorabilă, nici comentariile pe care le lași aici... Până la urmă atât poți.”, i-a spus un urmăritor Mariei Ilioiu. 

Citeste si: Maria Ilioiu, taxată de fani pe instagram: "Te iei de Tonciu că folosește photoshop, dar tu ce faci?" Ce detaliu i-a deranjat pe urmăritori?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calina și Maria Ilioiu, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu ma asteptam sa ma ia la misto"

România DĂ CLASĂ la nivel de UE: are una din cele mai MICI DATORII guvernamentale ca pondere din PIB, după pandemie

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Maria Ilioiu l-a ispitit pe Catalin Botezatu, la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Scufita Rosie si-a scos armele secrete la inaintare!

Maria Ilioiu, de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a trecut din nou pe la medicul estetician. Nu o sa vina sa credeti la ce interventie a recurs concurenta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies