Maria „a murit” la Spitalul CF2 si-a „inviat” la Universitar. „Nu ma pot relaxa! Mi-e frig! Am o stare de neliniste! Ce se intampla? Ce am patit? Dorinta mea fierbinte a fost auzita undeva, in Cer"

Maria „a murit” la Spitalul CF2 si-a „inviat” la Universitar.

„Nu ma pot relaxa! Mi-e frig! Am o stare de neliniste! Ce se intampla? Ce am patit? Dorinta mea fierbinte a fost auzita undeva, in Cer".

„Nu ma pot relaxa! Mi-e frig! Am o stare de neliniste! Ce se intampla? Ce am patit?”

Simt ca o avalansa, am un sentiment de apocalipsa care ma cuprinde. Ceva e profund in neregula, scrie Elena Manea, pe Republica.ro.

Citeste si: O BOALĂ nemiloasă face ravagii în România. Multe spitale nu vor să se ocupe de ei - capital.ro

Vad lume care se agita in jurul meu, aud strigate: „Fetelor! Fetelor! Pacienta cu AB4!”

Urlu din rasputeri: „Am zero, nu AB4!!!”

Aici se rupe filmul. Stiu ca am intrat intr-o noua operatie, fiindca cineva cerea acordul unei doctorite, sa imi taie camasa de noapte. Tocmai iesisem de o ora si jumatate din operatia majora de histerectomie si evidare ganglionara, in urma diagnosticului de cancer de col uterin.

In vara lui 2016 tot ce voiam era sa fac ce trebuie pentru vindecare, dupa diagnosticul de neoplasm de col uterin. Era gradul unu, complet vindecabil. Aveam incredere deplina in medicul ginecolog de la CF2 si in chirurgul oncolog care a venit special pentru operatia mea la acelasi spital. Eram convinsa ca sunt pe maini bune, stiam ce presupune aceasta interventie. 2-3 zile de spitalizare, apoi refacere acasa, ca dupa o cezariana.

Cititi mai multe pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies