Marele cutremur prezis de clarvazatori da tarcoale Romaniei! Iata ce parere au specialistii si vezi daca sunt romanii pregatiti sa faca fata unui dezastru similar celui de acum 39 de ani

Cel mai recent seism produs in zona Vrancea, a adus multa panica in randul romanilor si a provocat multe dispute in plan politic.

Tara noastra este mereu amenintata de cutremure si cu toate acestea autoritatile nu se implica in prevenirea unor astfel de dezastre, invocand faptul ca nu se pot face predictii sigure si ca nu exista resurse pentru masurile care se impun.

Si, totusi, teama de cutremur e sadita in sufletul fiecaruia dintre noi. Nimeni nu stie cand vine si daca vine, dar sunt destui cei care propovaduiesc nenorocirea - clarvazatori si cititori in stele. Un lucru este sigur, dupa cel mai mare cutremur din ultimul an au urmat replici dure... intre intitutiile statului. In timp ce alesii nu se hotaresc asupra gradelor pe Richter romanul se intreaba - el ce face, incotro o apuca, mai are sau nu o sansa!

Inca din anul 2000, au aparut multi vestitori ai marelui cutremur, asemanator celui de acum 39 de ani. Clarvazatori sau specialisti in fizica Pamantului au facut de multe ori predictii, care nu au facut decat sa aduca panica in randul romanilor, care inca isi amintesc momentele de groaza din trecut. Iata care au fost aceste clarviziuni de-a lungul timpului:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate