MAREA PREMIERA “Lacrimi la Marea Neagra”, in aceasta seara, de la ora 20:00!

Asteptarea a luat sfarsit! İn aceasta seara, de la ora 20:00, mult asteptata productie “Lacrimi la Marea Neagra”, intra in casele romanilor.

Povestea incredibila a frumoasei Nefes, o femeie care lupta sa scape de violenta sotului ei, inneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu). Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuseste sa se elibereze si sa-si construiasca singura destinul, iar lumina calauzitoare ii este chiar iubirea.
Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuieste suferinta prin care trece femeia impreuna cu fiul ei si o sprijina pe aceasta in toate actiunile sale.İn episodul de astazi, Nefes fuge din casa lui Vedat
Nefes avea 16 ani cand a fost inchisa si obligata sa fie sotie lui Vedat Sayar. Singura bucurie din viata ei este Yigit, fiul sau in varsta de sapte ani. Timp de opt ani, Nefes a suferit violente si agresiuni zi si noapte, straduindu-se sa reziste si, cand se ivea ocazia, incearca sa fuga alaturi de fiul ei.
Din pacate, Nefes a fost prinsa de fiecare data, usile sunt inchise din nou, si agresiunile continuau.

Fiecare incercare a fost sortita esecului pana cand ii iese in cale Tahir Kaleli.
Tahir Kaleli, poreclit Tahir Nebunul, este fiul unei familii conservatoare de pe malul Marii Negre. Este un baiat razvratit, indraznet si onest. Mama lui Saniye incearca sa isi insoare fiul cu cea mai buna fiica din regiune.
Cand Vedat Sayar invita familia Kaleli la cina, Tahir si Nefes se intalnesc pentru prima data.

Citeste si: Ulaş Tuna Astepe, Tahir, starul din "Lacrimi la Marea Neagra": "Am vazut moartea cu ochii!"Aceasta intalnire providentiala va schimba destinul frumoasei Nefes si, la scurt timp, tanara si Tahir vor ajunge intr-o situatie fara iesire.

Nu pierdeti, incepand de azi, serialul fenomen “Lacrimi la Marea Neagra” difuzat, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate