Mare atentie atunci cand mananci ciorba: poate fi OTRAVITOARE! Greseala pe care multi o fac atunci cand o prepara

,

Ciorba este una dintre mancarurile preferate de romani, insa fara sa stie multi dintre ei se otravesc atunci cand o consuma.

V-ati putea intreba cum este posibil acest lucru? Raspunsul este unul simplu: majoritatea legumelor cumparate din piata provin din agricultura intensiva.

Este indicat astfel ca, dupa ce legumele au fost puse la fiert sa fie aruncata prima apa, deoarece in ea vor ramane majoritatea chimicalelor folosite pentru cresterea lor.

Daca legumele provin din terenuri pe care se practica agricultura ecologica realizarea acestui pas suplimentar nu mai este necesara.

Un alt aspect important: este indicat ca ciorba sa fie facuta cu bors. Este adevarat ca nu toata lumea este fana a gustului acru dat de bors, insa acest lichid are o proprietate extrem de benefica pentru sanatatea noastra: alcalinizeaza apa in care este adaugat, ajutand astfel la digestie.

 

Citește și:

Secretul pentru cea mai gustoasa ciorba de loboda!

Marian Godină, ironie pentru Patriarhul Daniel: Să înțeleg că Sfântul Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau românii

Secretul pentru cea mai buna ciorba de perisoare! Ce sa faci ca sa-ti iasa delicioasa!

Toata lumea se pricepe sa faca ciorba de fasole. Dar reteta asta e speciala

Mint autoritățile cu privire la pandemie? Marian Vanghelie dă cărțile pe față: "Îi sperie pe români la televizor! O să ne îmbolnăvim cu toții!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies